Беше разкрито за колко ще се продава TikToktsena tiktok

Беше разкрито за колко ще се продава TikTok: Алгоритъмът за изключване на цената е изумителен!

Процесът на придобиване на TikTok се усложнява с кризата в алгоритъма. Алгоритъмът играе ключова роля в преговорите за продажба. Ето подробностите! За да може TikTok да продължи присъствието си в САЩ и Европа, той трябва да бъде закупен от американска компания. Поради тази причина една от най-големите социални медийни платформи в света може скоро да бъде продадена на рекордна цена.

Въпреки това, въпреки че потенциалните купувачи ще плащат високи цени, изглежда, че те няма да имат достъп до алгоритъма, който е основният източник на привличане на платформата. Ето подробностите.tiktok tsena

Защо Tiktok продава?

Алгоритъмът, който представлява голяма част от стойността на TikTok и полага основата за неговата популярност, се превърна в ключова точка за потенциалните купувачи. За разлика от конкурентни платформи като YouTube, потребителското изживяване на TikTok се ръководи изцяло от алгоритъма. Това привлича вниманието на създателите и потребителите, като предлага персонализиран видео поток въз основа на техните интереси.

Сигурността на алгоритъма и значението му за успеха на TikTok обаче се превърна в централен въпрос в преговорите за продажба. Потенциалните купувачи срещат трудности при получаването на този критичен компонент, като китайското правителство се противопоставя на продажбата на алгоритъма на чуждестранен купувач.

Влиятелни имена като Франк Маккорт и бившия министър на финансите Стивън Мнучин се открояват сред потенциалните купувачи на TikTok. Но въпреки прогнозната му стойност от 100 милиарда долара, несигурността около продажбата на алгоритъма може да направи покупката на TikTok трудна. Докато включвате финансови съветници, може да има значителни препятствия пред завършването на тази сделка.

Фактът, че TikTok без алгоритми е само основна марка и приложение, повдига въпроса дали тази сделка наистина струва милиарди долари.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.