Популярната функция на Photoshop идва в Paint!photoshop paint

Популярната функция на Photoshop идва в Paint!

Microsoft въвежда една от най-популярните функции на Photoshop от години в Paint. Ето подробностите! Microsoft добавя една от най-добрите функции за редактиране на снимки към Paint и тази функция ще бъде достъпна за потребителите безплатно.

Според нова публикация, споделена от главния продуктов директор на Microsoft Дейв Грохоки по-рано тази седмица, следващата актуализация за Paint ще добави функция за премахване на фон към приложението.

Благодарение на функцията за премахване на фона, потребителите на Paint вече ще могат лесно да премахват фона на изображение с едно кликване или като сами изберат част от фона. Тази функция е достъпна от дълго време чрез Adobe Photoshop.

Функцията за премахване на фон идва в Paint

photoshop paint

За да започнете да използвате премахване на фон в Paint , трябва да добавите изображение към програмата. След като направите това, просто изберете опцията за премахване на фона от лентата с инструменти и Paint автоматично ще премахне фона. Като алтернатива ще можете да премахнете фона от определена част от изображението, като използвате опцията за избор на правоъгълник. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Не е ясно кога функцията за премахване на фон ще се появи в публичната версия на Paint, но като се има предвид, че тестването продължава известно време, вероятно ще пристигне скоро.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.