Какво е Reddit? Как да използвам?kakvo e reddit

Какво е Reddit? Как да използвам? 2023

Дадохме кратък брифинг за Reddit, една от най-популярните платформи на интернет общността. Ето какво е Reddit, как да го използвате?

С широкото използване на интернет, използването на време, посветено на информационни ресурси в цифрови среди , доведе до увеличаване на приложения като Reddit. Reddit стартира своята услуга през 2005 г. Той се превърна във важен източник на информация в резултат на приноса, който получи от своите потребители.

Платформата е важен източник на информация в дигиталния свят с големия си архив. При преглед на месечна база ясно се вижда, че това е платформа с брой посетители надхвърлящ стотици милиони. В платформата, която привлича вниманието със своите дискусии, които допринасят за нейните посетители, редакторите държат дискусиите под контрол, така че всеки да може да се възползва. Той обслужва своите потребители в съответствие с контролния механизъм.

Потребители на Reddit; създават свои собствени общности. Потребителите извършват доброволно управление на общностите, които са създали. Освен това потребителите отварят създадените от тях общности навън, което прави платформата по-полезна. Благодарение на доброволците, наречени redditors, дискусиите са на ниво. Затова никога не са изключени ситуации като обиди, излизане от темата и унижение.

Как да използвате Reddit

За да използвате Reddit, трябва да следвате следните стъпки;

  • Първо се влиза в официалната уеб страница на платформата.
  • След това кликнете върху раздела „Регистрация“ в горния десен ъгъл на сайта.
  • За да използвате сайта, трябва да въведете своя e-mail адрес и да посочите потребителско име и парола.
  • След като създадете членство, можете да се абонирате за поддиректории и да гласувате. Можете също да създадете акаунт, за да създадете емисия със съдържанието, което харесвате.

„Как да използвам Reddit?“ Въпросът трябва да продължи, както следва, след процеса на създаване на акаунт по-горе:

1. Добавяне на поддиректории
След като стане член на сайта, потребителят преминава към началната си страница от популярни публикации. Новите поддиректории се намират на заглавната страница. В горната част на платформата Reddit има полезна секция за търсене, където може да се създава ново съдържание. Потребителят трябва да въведе това, което го интересува. На екрана се появяват предавания, съответстващи на поддиректории. Тези, които искат достъп до конкретна информация, могат да използват разделите в горната част на страницата за търсене.

2. Споделяне
Потребителят може да споделя в Reddit по всяко време. За да направите това, щракнете върху бутона „Създаване на публикация“. Можете също да щракнете върху бутона „Плюс“ (+) в горната лента с инструменти.

Потребители чрез страницата за изпращане; можете да изберете някоя от опциите за връзка, текстова публикация и изображение/видео. Трябва да се въведе в описателното заглавие заедно с избраната публикация. Погледнете добре дали не нарушавате правилата на общността, докато споделяте. Можете да добавите няколко етикета под публикациите. Можем да изброим тези етикети, както следва;

2.1. Нюх

Някои от поддиректориите позволяват маркиране на малки текстови фрагменти в публикации, за да получите повече информация.

2.2. Спойлери

Това е функция, която предоставя информация за съдържанието. Публикацията може да бъде замъглена, ако е възможно.

2.3. ОТМЪЩЕНИЕ

Показва съкращение за оригинално съдържание. Показва, че това е оригиналната работа на лицето, което е публикувало съдържанието.

2.4. NSFW

Показва, че има нецензурно съдържание. Поради това съдържанието е замъглено.

Публикациите се публикуват в subreddit известно време след публикуването им. Новите акаунти може да не получат незабавно разрешение за публикуване. Може да се наложи модераторът да одобри публикацията. Ако има проблем с публикациите, на потребителя се изпраща известие. За разлика от други платформи, Reddit се състои от две системи за съобщения.

Тези; лични (PMS) и чат съобщения. Чатът е много подобен на месинджърите. За достъп до секцията за чат щракнете върху иконата „балонче за чат“ в горната част на Reddit. За лични (PMS), първо щракнете върху иконата на камбанка на платформата и след това щракнете върху „Съобщения“.

Какво прави Reddit?

Reddit работи много различно от другите социални медийни платформи. Невъзможно е да споделите веднага след като станете член на платформата. Най-важната причина за задаване на такива правила е, че те могат да се видят веднага след споделяне.

За да публикувате в Reddit, трябва да минат 30 дни след абонамента. Също така се проверява дали потребителят е активен през 30-дневния период. Когато потребителят е активен, той трябва да събира точки, наречени „Карма“. Точките са много важни, за да сте уважаван потребител на сайта.

В платформата е възможно да се споделят много теми под подзаглавията „Subreddit“. Потребители на американската платформа Reddit; може да публикува съдържание за дискусии и новини. Това е платформа, където могат да се споделят връзки, видеоклипове, текстове, анкети. Независимо от музиката, спорта, съдържанието може да бъде създадено на всяка тема.

В нашата статия сме подготвили ръководство за вас какво е Reddit и как да го използвате. Как да изтеглите Reddit Video, ако желаете ? Можете също да прочетете нашата статия.

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  2. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  3. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  4. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
  5. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.