Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батериятаredmi buds 5 pro

Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията

Какви са характеристиките на Redmi Buds 5 Pro, който има 38 часа живот на батерията с допълнително зареждане? Ето подробностите за безжичните слушалки, които Redmi предложиха специално за своята 10-та годишнина! Redmi проведе голямо представяне в Китай на 29 ноември 2023 г. При това стартиране бяха представени безжични слушалки, наречени Redmi Buds 5 Pro. Той привлича вниманието с кръглия си камъчен дизайн, както и със стилната си кутия за зареждане.

Слушалките имат двоен дизайн, съчетаващ 10 mm пиезоелектричен керамичен високоговорител за пищялки и 11 mm динамичен субуфер с титаниево покритие. Благодарение на този дизайн на слушалките, звуците излизат ясно от слушалките. Характеристики на Redmi Buds 5 Pro

Redmi Buds 5 Pro привлича вниманието по отношение на технически характеристики и хардуер. Новите безжични слушалки на Redmi се състоят от динамични драйвери с керамично покритие с диаметър 10 mm.

Той също така има комбинация от 11 мм нискочестотен високоговорител с титаниево покритие. Redmi Buds 5 Pro също има система за активно шумопотискане, която филтрира външни звуци при 4 kHz и dBA ширина.

Новите безжични слушалки на Redmi поддържат LHDC Lossless и LHDC 5.0 аудио кодеци. Алгоритмите за изкуствен интелект също са интегрирани в слушалките за подобряване на качеството на звука.

Xiaomi също проектира Redmi Buds 5 Pro като версия „Gaming Edition“. Версията Gaming Edition беше пусната с приемника в оранжев и черен цвят.

Приемникът е много функционален като технически характеристики. Приемник през USB Type-C; Може лесно да се свърже към компютър, смартфон, лаптоп и таблет. Тъй като сигналът на приемника в слушалките се предава на 2,4 GHz канал, забавянето може да бъде намалено до 20 ms.

Слушалките могат да се използват до 10 часа с едно зареждане. С допълнително зареждане от кутията за зареждане, животът на батерията се увеличава до 38 часа. Buds 5 Pro има функция за бързо зареждане.

Слушалките предлагат 120 минути време за слушане на музика при зареждане в продължение на 5 минути. На кутията на слушалките има светодиод, който показва състоянието и нивото на зареждане на слушалките. Със сертификат IP54, слушалките са устойчиви както на прах, така и на пръски.

Цена на Redmi Buds 5 Pro

Redmi Buds 5 Pro се предлага на потребителите в сини, черни и бели цветови опции. Стандартната версия на слушалките е достъпна за потребителите на цена от 399 usd.
Amazon Prime обявява безплатни игри за декември

Версията “Gaming Edition” на слушалките струва 499 usd. Новите безжични слушалки на Xiaomi ще бъдат налични от 5 декември.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.