Как да използвам Функцията „Истории“ на Telegram?telegram istoria

Функцията „Истории“ на Telegram е пусната: Как да я използвам?

От днес Telegram предлага функцията Stories, която се проведе в почти всички социални медии, на своите потребители. Ето подробностите! Telegram отвори новата си функция „Истории“, която тества от известно време, за използване от всички. Telegram Stories, която е по-усъвършенствана версия на подобни функции, открити в Instagram , Facebook и WhatsApp , има за цел да позволи на потребителите да прекарват повече време в приложението.

Какво предлага функцията Telegram Stories?

Новата функция на Telegram, която е предпочитана от мнозина като ориентирано към поверителността приложение за съобщения, предоставя по-разширени възможности в сравнение с другите три популярни приложения. Историите, които се изтриват след 24 часа, могат да бъдат настроени да бъдат изтрити след желаното време в Telegram.

Потребителите могат да избират от различни опции за продължителност като 6, 12, 24 или 48 часа. Въпреки това споделената по избор история може също да бъде настроена да бъде постоянна.

В допълнение към снимката е възможно и споделяне на видеоклипове в истории. Освен това има и поддръжка за фина настройка, като например избор кой да вижда историите.

Като работеща система функцията, която изглежда и функционира като други платформи, започна да се използва от всички от днес. Историите, които в момента са отворени за потребители на „Premium“, се намират в горната част на началната страница и могат да бъдат споделяни, като щракнете върху иконата + в горния десен ъгъл. Какво мислите за новата функция, идваща в Telegram? Имате ли премиум членство и успяхте ли да изпробвате функцията? Можете да пишете в коментарите.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.