Как да използвам Функцията „Истории“ на Telegram?telegram istoria

Функцията „Истории“ на Telegram е пусната: Как да я използвам?

От днес Telegram предлага функцията Stories, която се проведе в почти всички социални медии, на своите потребители. Ето подробностите! Telegram отвори новата си функция „Истории“, която тества от известно време, за използване от всички. Telegram Stories, която е по-усъвършенствана версия на подобни функции, открити в Instagram , Facebook и WhatsApp , има за цел да позволи на потребителите да прекарват повече време в приложението.

Какво предлага функцията Telegram Stories?

Новата функция на Telegram, която е предпочитана от мнозина като ориентирано към поверителността приложение за съобщения, предоставя по-разширени възможности в сравнение с другите три популярни приложения. Историите, които се изтриват след 24 часа, могат да бъдат настроени да бъдат изтрити след желаното време в Telegram.

Потребителите могат да избират от различни опции за продължителност като 6, 12, 24 или 48 часа. Въпреки това споделената по избор история може също да бъде настроена да бъде постоянна.

В допълнение към снимката е възможно и споделяне на видеоклипове в истории. Освен това има и поддръжка за фина настройка, като например избор кой да вижда историите.

Като работеща система функцията, която изглежда и функционира като други платформи, започна да се използва от всички от днес. Историите, които в момента са отворени за потребители на „Premium“, се намират в горната част на началната страница и могат да бъдат споделяни, като щракнете върху иконата + в горния десен ъгъл. Какво мислите за новата функция, идваща в Telegram? Имате ли премиум членство и успяхте ли да изпробвате функцията? Можете да пишете в коментарите.

Подобни публикации

  1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
  2. Как да сканирам QR код на WeChat?
  3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.