Как се прави reels в инстаграм?kak se pravi instagram reels

Как се прави reels в инстаграм?

Как се прави reels в инстаграм? През деня обикновено прекарваме свободното си време с приложения за социални медии на телефоните си. Едно от популярните приложения за социални медии е Instagram, където споделяме различни снимки и видеоклипове и взаимодействаме с нашите последователи. Instagram, който има милиони потребители по целия свят, Facebook стана световен гигант през 2012 г. Той беше закупен от компанията за 1 милиард долара.

Как да правя Instagram Reels видеоклипове?

Как да правя Instagram Reels видеоклипове? Основан първоначално като приложение за споделяне на снимки и видео, Instagram се превърна в много по-предпочитано приложение, като добави нови функции към себе си в актуализациите, които направи с течение на времето. Една от най-новите функции на Instagram беше секцията Instagram Reels. Много внимание привличат видеоклиповете Reels, които се използват за правене на кратки и забавни видеоклипове с инструментите, включени в тях. И така, как да направите видео в Instagram Reels? Отговорът на въпроса сме събрали за вас в следващите редове.

Как да направите Instagram Reels видео?

Как да направите Instagram Reels видео? Световноизвестното приложение за социални медии Instagram се поддържа от почти всеки телефон. Една от новите функции на Instagram е функцията за кратко видео, с която сме свикнали от TikTok, приложение за социални медии. След приложението TiktTok кратките и ефективни видеоклипове в Instagram бяха много търсени и Instagram донесе функция, наречена Reels.

С Instagram Reels е възможно да правите кратки и впечатляващи видеоклипове от 15 секунди. Във функцията Instagram Reels, която е активирана като съперник на TikTok, има различни инструменти при заснемане на видеоклипове, както в Tiktok. С тези инструменти можете да регулирате скоростта и края на видеоклиповете, както и да добавяте музика. Резултатът е креативни и забавни 15-секундни видеоклипове.

Как да направите Instagram Reels видео?

 • Първо, влезте в мобилното приложение на Instagram от телефона си, за да направите видеоклип с барабани.
 • След това на главната страница на Instagram, която се отваря, щракнете върху символа плюс или символа за снимка вдясно от текста на Instagram.
 • В секцията, която се отваря, щракнете върху опцията за барабани от опциите на живо, история и барабани по-долу.
 • След като изберете барабан, можете да заснемете видеоклипа си, като натиснете и задържите бутона по-долу.
 • Можете също да правите допълнения, като коригирате настройките на вашето видео, като докоснете иконата на опции като звук, продължителност, скорост и ефект на екрана за заснемане на видео.
 • След като заснемете видеоклипа си, можете да го споделите с последователите си като публикация в Instagram или като история.

Това беше всичко уважаеми потребители относно Как се прави reels в инстаграм?, Как да правя Instagram Reels видеоклипове?, Как да направите Instagram Reels видео?. Дано да сме били полезни.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.