Рекламите в YouTube вече ще дойдат дори в мечтите ниyoutube reklami nov

Рекламите в YouTube вече ще дойдат дори в мечтите ни: Лоши новини за безплатни потребители!

Скоро рекламите в YouTube ще ви преследват дори когато поставите видеоклип на пауза. Ето подробностите! Потребителите на YouTube са недоволни от текущото състояние и честото показване на реклами в платформата. Но вместо да отговори на недоволството, YouTube се подготвя да внедри нови начини за показване на реклами по време на възпроизвеждане на видео.

Онзи ден Филип Шиндлер от Google сподели положителните резултати от нов рекламен експеримент, който компанията проведе в YouTube.

Какви са положителните резултати от рекламния експеримент в YouTube?

YouTube за първи път спомена пауза на реклами, когато започна да го тества в избрани региони миналата година. По това време компанията каза, че когато поставите на пауза видеоклип, той ще се свие и до него ще се появи реклама.

„Видяхме силно сцепление през първото тримесечие от стартирането на пилотния проект за пауза, нов рекламен формат без прекъсване, който се появява, когато потребителите поставят на пауза своето органично съдържание“, каза Шиндлер.

Освен това Шиндлър каза, че рекламите на пауза в YouTube осигуряват силни резултати за повдигане на марката и изискват премиум цени от рекламодателите.

Ето защо Google е видял много положителни резултати при поставянето на пауза на реклами в YouTube и след приключване на събирането на данни от експериментите, компанията планира да разпространи тези реклами по-широко.

Schindler не сподели график за това кога рекламите на пауза ще започнат да се показват в YouTube, но беше посочено, че първо ще се появят на смарт телевизори.

Естеството на рекламите, включително тяхната продължителност, възможност за пропускане и други, все още не е ясно. Освен това не е напълно известно дали Google планира да предлага тези реклами и в мобилните приложения на YouTube.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.