Сайтове за създаване на впечатляващо съдържание във Facebook

spodelqne, facebook

Когато споделяте в личния си акаунт във Facebook , във Facebook страницата на вашата компания или във Facebook група, основната ви цел често е да насърчите взаимодействието ; обаче публикациите на хората, които споделят Facebook, са предимно незабелязани от потребителите и изчезват за кратко време.

Затова трябва да създадете съдържание, което ще ви направи ангажиращо и много интерактивно. Акциите с най-много взаимодействие се показват в потока на потребителите като приоритет. край това лято, интерес може да използвате, за да се създаде непреодолими Facebook съдържателни сайтове аз и основни правила, за да игнорира висока интерактивност Facebook акции ще научат след това.

Правила за създаване на интересно съдържание

Преди да научите как да намерите интересно съдържание, което да бъде публикувано, трябва да знаете, че отразявайки забавната личност, използвайки визуалните изображения, да сте ясни, да мислите преди споделянето и да знаете, че има златни правила за внимание, и че трябва да правите своите акции въз основа на тези критерии.

Как да намеря интересно съдържание?

Сега, когато знаете какво е необходимо за създаването на интересна публикация във Facebook, можем да се преместим на адресите, които можете да използвате, за да генерирате интересно съдържание.

Pinterest

Намирането на визуално фокусирано съдържание за споделяне с вашата аудитория никога не е било по-лесно от новия дизайн на Pinterest . Просто добавете думата ографска инфографика преди ключовите думи, които ще използвате в полето за търсене , оставяйки ви богато съдържание.

Goodreads

Няма да намерите твърде много статии, предлагащи Goodreads да намерите съдържание, свързано с тази тема . Goodreads ви позволява бързо да търсите и преглеждате всяка книга, която най-много ви харесва. Четенето на няколко от тези рецензии ще ви даде нова и мислеща провокираща информация, която да ви помогне да намерите съдържание, което да споделяте с хора, които ви следват; можете да получите вдъхновение от тях.

Brainyquot

Всички знаем, че цитати от известни и мъдри хора винаги привличат вниманието. Сега „Изоставяне, продължавай!“ Както казваме нещо, но вероятно няма да го вземе под внимание „, Мохамед Али е казал, “ капитулация. Сега страдайте, живете остатъка от живота си като шампион. „Ако бяхме казали, много бихме могли да привлечем вашето внимание.

Бонус: Не спирайте, направете нещо!

Вместо да търсите в Интернет, за да създадете завладяващо съдържание във Facebook, оставете компютъра или смарт устройствата веднага. Можете да отидете в провинцията, да присъствате на конференцията, да пиете кафе с някой, на когото се възхищавате. Можете да намерите съдържание, което да споделяте, като се ангажирате и действително правите нещо . Правете снимки, споделяйте истории.

Подобни публикации

  1. Само 1% от хората могат да видят оптичната илюзия на WWF
  2. Apple отговаря на YouTuber Who AirTag на Тим Кук
  3. Instagram ще предотврати тормоза с функция Limits
  4. Netflix планира да промени аудиторията си
  5. Седмо наказание за поставяне на антена Starlink на автомобилен преден капак

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.