Samsung разширява програмата за самопоправкаsamsung razshiryava popravka

Samsung разширява програмата за самопоправка: Нови модели тук!

Samsung разшири моделите, които поддържа в програмата си за самопоправка. Samsung разшири своята програма за саморемонт, като добави нови устройства към списъка с поддържани устройства. С новото изявление флагманската серия Galaxy S22 на компанията за 2022 г. и някои модели на Galaxy Book бяха добавени към програмата за самопоправяне.

За тези, които не знаят, преди известно време Apple разшири програмата си за самопоправка в много европейски страни и стартира система, в която хората вече могат да се поправят сами, без да притесняват оторизираните сервизи на Apple. Заедно с Apple, южнокорейският технологичен гигант Samsung също стартира инициатива за самопоправка , която създаде съвместно с iFixit, която предоставя онлайн инструменти и ръководства за тези, които искат да се поправят сами.

Samsung добавя серията Galaxy S22 към програмата за самопоправка

Вече могат да бъдат поръчани ремонтни комплекти за 15 – инчовите модели на Galaxy Book Pro и дори за варианта Galaxy Book Pro 360. Списъкът с поддържани компютърни ремонти включва дисплей, батерия, тъчпад, шаси (както отпред, така и отзад), ключ за захранване с четец на пръстови отпечатъци и гумени крачета.

Освен това, най-голямото допълнение към тази програма за самопоправка несъмнено ще бъде серията Galaxy S22. Собствениците на водещи телефони Galaxy от 2022 г. вече могат да поръчат ремонтни комплекти за моделите Galaxy S22, Galaxy S22+ и дори Galaxy S22 Ultra. Тези ремонтни комплекти ще помогнат на клиентите да сменят модулите на екрана, задното стъкло и портовете за зареждане на вашите смартфони. С този актуализиран списък серията Galaxy S22 се присъединява към своите предшественици като Galaxy S20, Galaxy S21 и дори Galaxy Tab S7+.

Новите комплекти включват и етикет за безплатно връщане, който помага на клиентите да върнат използвани части на Samsung за рециклиране. Samsung разширява програмата за самопоправка.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.