Счупена плочка изненада вместо iPhone 12 Pro Maxiphone 12 pro max plochki

Счупена плочка изненада вместо iPhone 12 Pro Max.Как бихте се почувствали, ако новата ви поръчка дойде със счупени плочки вместо iPhone 12 Pro Max? 

Как бихте се почувствали, ако новата ви поръчка дойде със счупени плочки вместо iPhone 12 Pro Max? Жена, живееща в Англия, не можеше да повярва какво излезе от кутията, която си поръча от оператора. Във входящата кутия имаше счупена плочка.

Прочети Още: Неочакваната китайска ракета се е разбила на Земята!

Закупуването на нов iPhone трябва да бъде вълнуващо, но понякога нещата могат да се развият така, както не искате. Жена, живееща в Англия, видя счупена плочка в кутията на iPhone 12 Pro Max, която тя отвори с вълнение.

Нещастната жена на име Оливия Паркинсън  поръча iPhone 12 Pro Max от Virgin Media , британски оператор . Жената, която поръча iPhone, беше разочарована, когато отвори кутията и намери счупена плочка.

„Бих искала да отбележа, че @virginmedia може да се свърже с мен само за 3-5 работни дни. Това шега ли е?“, Заяви Оливия под снимката в Twitter, където сподели счупената плочка в телефонната кутия. той се разбунтува.

Счупена плочка изненада вместо iPhone 12 Pro Max

Virgin Media заяви, че въпреки че Оливия признава, че е жертва на измама, компанията не е длъжна да плаща за счупени плочки. 

Критикувайки отношението на компанията, жената каза: “ Седмият ден не е получил отговор от @virginmedia за счупени плочки. Те започнаха разследване, за да проверят дали носят отговорност. Клиент, който получи нов телефон, може да е отговорен за това. Те все още искат да платят за това. „

Десет дни след разследването Паркинсон направи още едно изявление, казвайки: “ @virginmedia ме задължава да платя за телефона, който не съм получил. Така че, моля, препратете това, за да мога да получа помощ„.

Оливия Паркинсън заяви, че операторската компания по-късно е направила крачка назад в плащането.Паркинсон заяви, че компанията е прекратила първоначалния заем и е предложила да върне парите, които е платила по-рано.

Говорителят на Virgin Media потвърди, че ще върне всички пари, които жената е платила. „Нашето проучване установи, че Оливия е била жертва на измама, затова затворихме сметката й, изтрихме непогасеното салдо и ще възстановим всички пари, които тя плати“, каза той.

Говорител на Yodel, компанията за доставка, каза: “ След обстойно проучване потвърдихме, че пакетът е запечатан в оригиналната си опаковка, когато е доставен.Бяхме в контакт, за да информираме Паркинсон и да го насърчим да комуникира.Като търговец на дребно, ние ще решете този проблем.“

Но какво мислите за поръчката на iPhone 12 Pro Max на нещастната жена? Споделете вашите виждания с нас в раздела за коментари.

Подобни публикации

  1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
  2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.