За първи път в света: Разработени са слушалки без батерии!За първи път в света: Разработени са слушалки без батерии!

3M представи своите слушалки, които ще водят революцията в възобновяемата енергия на събитието CES 2024. Ето подробностите! На събитието CES 2024, 3M обяви първите в света самозареждащи се слушалки, които преобразуват външната и вътрешната светлина в непрекъсната енергия с помощта на технология за слънчеви клетки. Слушалките, наречени „3M PELTOR WS ALERT XPV“, се състоят изцяло от рециклирана пластмаса и електроника, произведени в съоръжение, захранвано от слънчева енергия.

Тази иновативна слушалка може да се използва и на закрито, без да е необходима слънчева светлина, благодарение на функцията за самозареждане. Слушалките, които могат да се свързват с други устройства благодарение на своята Bluetooth функция, също имат вграден микрофон за блокиране на шума.

3M PELTOR WS ALERT XPV е проектиран да позволи на работниците да общуват, да останат продуктивни и да работят безопасно в изключително шумна среда.slushalki bez bateriiОсвен това, благодарение на бутона Push-to-Listen (PTL), потребителите могат да слушат заобикалящата ги среда, без да свалят слушалките. Тази функция включва околните микрофони чрез пауза на Bluetooth потока.

Характеристики и цена на Samsung Galaxy XCover 7

Соларните клетки Powerfoyle , произведени от шведската компания Exeger, отговарят на енергийните нужди на слушалките чрез непрекъснато зареждане на литиевата батерия от 1000mAh вътре в слушалките. По този начин зарядът на слушалките никога не се изчерпва. Цената на продукта е определена на $600 и се планира да бъде пуснат през март.

Технологията Powerfoyle може да бъде безпроблемно интегрирана в електронни устройства, захранвани от традиционни батерии. 3M има за цел да елиминира нуждата от кабелни зарядни устройства, като се опитва да интегрира тази технология в по-широка гама от устройства.

Подобни публикации

  1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
  2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
  3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
  4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
  5. Какво идва с visionOS 1.0.3?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.