Сумата, депозирана в биткойн EFT, е обявена: Числото е изумително!Сумата, депозирана в биткойн EFT, е обявена: Числото е изумително!

Биткойн ETF привлякоха изключителен интерес и записаха исторически обем на търговия в първия си ден. Ето подробностите! Спот биткойн борсово търгуваните фондове (ETF), които бяха очаквани с нетърпение от крипто инвеститорите, достигнаха рекорден обем на търговия, срещайки изненадващо търсене през първия си търговски ден.

След листванията Bitcoin първоначално привлече вниманието, като се повиши до 49 хиляди долара. Въпреки това, след кратко време, той не успя да запази постоянството си на тези нива и падна до 45 хиляди 600 долара. Към днешна дата биткойнът се търгува около $45 800.

Биткойн ETF в САЩ генерираха огромен общ обем на търговия от 4,6 милиарда долара в първите си дни. ETF, който привлече най-голямо внимание, беше Grayscale Bitcoin Trust с обем на транзакция от 2,3 милиарда долара. Този продукт поддържа своята структура на доверие от 2013 г.bitcoin etfiShares Bitcoin Trust на BlackRock , голяма компания за управление на активи в световен мащаб, постигна петото по големина стартиране на ETF с обем на транзакция от 1 милиард долара.

Първият биткойн фючърсен ETF, стартиран в началото на миналата година, успя да достигне 1 милиард долара обем на търговия през целия ден. Анализаторите на Bernstein прогнозират, че интересът към биткойн ETF ще се увеличи с времето и може да надхвърли 10 милиарда долара през 2024 г. и да достигне 80 милиарда долара до края на 2025 г.

Подобни публикации

  1. Известна като третата по големина борса за криптовалута, FTX обяви фалит
  2. Биткойн на стойност три милиарда долара, вижте откъде идва!
  3. Как да правите тегления от Binance?
  4. Какво е VeChain (VET) монета, как да купя?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.