Смарт слънчевите очила на Huawei идватhuawei eyewear

Смарт слънчевите очила Huawei идват! Ето датата на промоцията

Версията за слънчеви очила на Huawei Eyewear 2, която вече е на пазара, ще бъде представена в Китай на 15 май. Ето подробностите за новите очила на Huawei! Докато умните очила отново станаха популярни с Ray-Ban Meta, производители като Huawei имат различни модели. Един от тях, Huawei Eyewear 2, който беше представен миналата година, се превърна в забележителен продукт със своите сменяеми Zeiss лещи, вграден високоговорител и 11 часа живот на батерията.

Смарт слънчевите очила Huawei Eyewear 2 идват!

Пускането на Ray-Ban Meta засенчи много продукти като Eyewear 2, защото можете да записвате видео на очилата на Meta и качеството е доста добро. В този контекст, докато чакахме силен съперник на Ray-Ban Meta, Huawei обяви нови очила.

За съжаление новите очила не са в състояние да се конкурират с Ray-Ban Meta. Версията за слънчеви очила на Eyewear 2, която вече е на пазара, ще стане официална на представянето на Huawei Summer Products 2024, което ще се проведе в Китай на 15 май.

Според източници, близки до компанията, няма да има голяма разлика между версията, която в момента е на пазара, и версията за слънчеви очила. Поради тази причина можем да кажем, че единственото предимство, което предлагат очилата, които нямат възможности като запис на видео, е слушането на музика.

Обявени са телефони с най-добрите камери: Huawei е на върха!

На това събитие, което ще се проведе на 15 май, ще видим много други продукти, включително таблетите Huawei MatePad 11.5 S и MatePad Pro 13.2, както и лаптопа MateBook 14 и други IoT устройства.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.