Изненадващото решение за продължителността на видеото на TikToktiktok uvelichavane na vremeto za klip

Изненадващото решение за продължителността на видеото на TikTok: Превръща се в YouTube!

Интересно решение е взето за продължителността на видеото на популярната социална медийна услуга TikTok. Ето подробности за иновацията, тествана на платформата! Взето е много интересно решение по отношение на продължителността на видеото на TikTok. Разработчикът ByteDance започна процеса на тестване, като предприе важна стъпка за увеличаване на продължителността на видеоклиповете си, качени в популярната платформа за социални медии.

Продължителността на видеото на TikTok ще се увеличи

Стартирала през 2016 г., платформата за социални медии TikTok включваше само кратки видеоклипове на първо място. С течение на времето беше взето изненадващо решение за увеличаване на продължителността на видеото до 10 минути. Този път компанията планира да увеличи този път още повече.

Според TechCrunch скоро ще бъдат достъпни 15-минутни видеа за качване в социалната медийна услуга TikTok. Научава се, че иновацията, която увеличава продължителността на видеото от 10 минути на 15 минути, в момента е във фаза на тестване.

Видео продължителността на услугата, която придоби голяма популярност в цял свят с кратки видеа, първоначално беше ограничена до 15 секунди. По-късно това време беше актуализирано до 60 секунди. Времето, което беше увеличено от 1 минута на 3 минути, беше 10 минути миналата година.

Увеличаването на продължителността на видеото ще бъде от полза за създателите на съдържание, които произвеждат видеоклипове по теми като рецепти, грим, образование и комедийни скечове. Понастоящем, ако обектът, който трябва да бъде разказан, е по-дълъг от 10 минути, видеото от втората част трябва да бъде заснето.

През годините е изненадващо, че докато TikTok увеличи продължителността на видеоклиповете, YouTube предлага възможност за качване на по-кратки видеоклипове с Shorts. Какво мислите за решението, взето от популярното приложение за социални медии? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.