Как да „Видите Веднъж“ WhatsApp гласови съобщения?



Как да „видите веднъж“ WhatsApp гласови съобщения?

Започва ерата на самоунищожаващите се гласови съобщения в WhatsApp. Функцията „преглед веднъж“ също идва за гласови съобщения в WhatsApp! Ето и подробностите! Чисто нови функции продължават да идват в WhatsApp всеки ден. Този път новостта, оставила своя отпечатък в дневния ред, е свързана с гласовите съобщения.

Функцията „преглед веднъж“, използвана при изпращане на снимки и видеоклипове в WhatsApp, вече ще бъде активна в гласовите съобщения. Можете да намерите всички подробности за новата функция, която все още е във фаза на тестване, в тази статия.

Ето всички подробности за гласовите съобщения, които могат да се самоунищожат, когато ги изпратите чрез WhatsApp!

Какво представлява функцията View WhatsApp Voice Messages Once Feature?

Има няколко опции при изпращане на снимки и видеоклипове в WhatsApp. Ако желаете, можете да споделите медиите си с другата страна, така че тя да бъде постоянно на вашата чат страница.

При споделянето на моментни снимки можете да се възползвате от функцията „преглед веднъж“, за да използвате паметта на телефона по балансиран начин и да предприемете мерки за сигурност и поверителност за в бъдеще.

Досега тази функция беше достъпна само за изпращане на снимки и видео. Въпреки това, според новите разработки, същата функция става достъпна за гласови съобщения, изпратени чрез WhatsApp.whatsapp glasovo saobshtenieПотребителите ще могат да превърнат това съобщение в „самоунищожаващо се съобщение“, когато изпращат аудио в WhatsApp.

Докато гласовите съобщения, изпратени по нормалния начин, могат да бъдат запазени на устройството и препратени на други хора, когато активирате опцията „преглед веднъж“, другата страна ще има еднократен достъп до въпросното съобщение.

Как да използвате WhatsApp Преглед на гласови съобщения веднъж функция?

  • Отворете приложението WhatsApp.
  • Кликнете върху разговора си с човека, на когото искате да изпратите гласово съобщение.
  • Щракнете върху иконата на микрофона и плъзнете нагоре, за да създадете аудиозапис в заключен режим.
  • Междувременно ще видите фразата „1“ над бутона „изпрати“.
  • Когато кликнете върху иконата „1“, вашето гласово съобщение ще бъде преобразувано във видим формат и изпратено до другата страна по този начин.
  • Не е възможно другото лице да препрати, запише или експортира гласовите съобщения, които сте активирали опцията „Преглед веднъж“, на някой друг.
  • Тъй като гласовите записи, изпратени по този начин, могат да бъдат прослушани само веднъж, когато изключите гласовото съобщение, нямате възможност да прослушате същото съобщение отново.

Тази функция, която е успешна по отношение на предотвратяването на проблеми като слушане на аудио записи отново по-късно и неоторизиран достъп, се изпробва само от някои бета потребители, тъй като в момента е във фаза на тестване. Очаква се тази функция да бъде отворена за всички потребители на WhatsApp постепенно.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.