Социални платформи които унищожават споделената ви информация след известно време

socialni platformi koito unishtojavat spodelenata informatsia

Винаги сте в опасност, стига да сте в интернет. Ако искате да сте сигурни, че вашите данни не се съхраняват никъде, опитайте да използвате самоунищожаващи се приложения, за да изпратите вашата чувствителна информация .

Дори ако използвате най -надеждните приложения , някой може да получи вашите чувствителни и лични данни от мястото, където се съхранява по-късно. Използвайте тези саморазрушаващи се приложения за по-безопасен трансфер на информация. Ако използвате и Gmail, можете да изпращате имейли за самоунищожение с „Режим инкогнито“ , една от новите функции на Gmail .prilojenia socialna medi

SafeNote  (уеб)

SafeNote е много ново сред саморазрушаващите се приложения , но можете да сте сигурни, че прави всичко както трябва. Както при всички други приложения, бележките, които пишете, или файловете, които качвате, са кодирани и създават връзка, която можете да споделите с получателя.

Можете също така да зададете кога връзката може да бъде унищожена от SafeNote . Можете да зададете интервал от време от един час до месец или да изберете да бъдете унищожени след преглед веднъж. Последното е много полезно при комуникация едно към едно, като ви позволява да споделяте ограничението във времето с множество потребители.

Друга чудесна характеристика на SafeNote е, че можете да криптирате връзки. Когато някой кликне върху тази връзка, паролата, която сте задали за връзката, трябва да бъде въведена от този човек, в противен случай той няма да може да показва съдържанието на връзката.

1ty.me  (уеб)

Споделянето на парола чрез незабавно съобщение или подобна услуга за всеки акаунт е лоша идея. Вместо това услугите за незабавни съобщения предпочитат да споделят паролата си 1ty.-up, създадена от придружаващите бележки за самоунищожение, които използвам.

Напишете паролата си в секцията с бележки и натиснете бутона „Генериране на връзка“ . Връзката с вашата парола ще се появи след кратко време. Връзката позволява само един изглед, след първия изглед връзката се унищожава завинаги.

(Secret Message for Slack )Тайно съобщение за отпуснатост

Slack е приложение за чат и незабавни съобщения, предпочитано от много институции днес. Може да се наложи често да изпращате чувствителна информация на места, подобни на институция. Можете да започнете да използвате Secret Message for Slack, за да се уверите, че тази информация не е достъпна за никого по-късно .

Confide  (Android, iOS, Windows, macOS)

Confide е пълноценно приложение за незабавни съобщения, което защитава съобщенията и автоматично изтрива след определен период от време, а също така работи и на различни операционни системи за настолни и мобилни устройства .

Всички съобщения са шифровани от край до край и никой не може да направи и екранна снимка на приложението. Тази функция прави приложението по-сигурно. Както можете да си представите, всички прочетени съобщения ще бъдат загубени завинаги. Тези функции работят в групови чатове, както и в чат един на един. Confide също ви позволява да споделяте снимки и видеоклипове.

Deelete  (Chrome)

Не всяко приложение за самоунищожение се отнася до поверителност и сигурност. Deelete , разширение за Chrome, създадено от Organizely , е вид планирана функция за автоматично изтриване, за да почистите твърдия диск от файл за многократна употреба , който редовно изтегляте.

Подобни публикации

  1. Един потребител може да бъде насочен с подробни опции за насочване във Facebook
  2. Марк Зукърбърг отговаря на искането на информатора на Facebook
  3. Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!
  4. WhatsApp работи върху криптиран архив
  5. Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблем

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.