Spotify тества функцията за създаване на плейлист с AI!spotify ai spisak pleylist

Spotify тества функцията за създаване на плейлист с AI!

Spotify започна да тества новата си функция, която ви позволява да създавате плейлисти с AI технология. Ето подробностите! Spotify работи по нова функция, която ще позволи на потребителите да създават плейлисти с помощта на AI технология и подсказки. Тези „AI плейлисти“ Оказва се, че функцията е започнала да тества, за да види как потребителите ще реагират на нейното създаване на плейлисти с AI. Компанията не сподели много информация за технологията на този тест и как работи, нито даде някаква времева рамка за стартирането на тази функция.

Тази функция обаче беше показана във видеоклип, открит от потребител
TikTok и споделен от потребител @robdad_. @robdad_, „Случайно открих ChatGPT на Spotify?“ той написа. Според екранните снимки, които той сподели, функцията за плейлисти с изкуствен интелект е включена във функцията „Вашата библиотека“ в приложението Spotify. Достъпът до него се осъществява от раздела чрез докосване на бутона плюс (+) в горния десен ъгъл на екрана. Тук се появява падащо меню и функцията за плейлист с изкуствен интелект променя текущия „Плейлист“ и „Смесете“ Показва се като нова опция под опциите.

„Превърнете идеите си в плейлисти с помощта на AI“, гласи описанието на функцията. и в момента се предлага само на английски език. След като избере опцията, на потребителя се представя екран, където можете да въведете вашите собствени заявки в поле в стил чатбот с изкуствен интелект или да преминете през списък с предложени съвети, за да започнете. „Фокусирайте се върху работата с инструментална електронна музика“, се казва във видеото. „запълнете тишината с кафе музика във фонов режим“, „заредете се с енергия със забавни, весели и позитивни песни“ и „Разгледайте нишов жанр като Witch House“ Идеи за съвети като са показани като примери.

Как да преглеждате и изтривате хронологията на слушане в Spotify?

Главният изпълнителен директор на Spotify Даниел Ек също даде намеци как иначе компанията използва AI. Spotify може да обмисли използването на AI за обобщаване на подкасти и автоматично създаване на аудио реклами, каза той. Той също така отбеляза, че артистите могат да използват AI инструменти, когато създават нови песни. Spotify също използва AI, за да създаде подкаст реклами, озвучени като истински човек, и използва AI за захранване на технологии за персонализиране. Така че не е изненадващо, че използва AI в един от най-популярните случаи на използване на своето приложение: създаване на плейлисти. Все още не е ясно кога и по какъв начин ще бъде налична новата AI функция.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.