Как да изтрия iCloud акаунт?



kak da iztriya icloud akaunt

Как да изтрия iCloud акаунт 2023?

Как да изтрия акаунт в iCloud, където потребителите на Apple съхраняват файлове, документи и снимки? Ето подробностите! iCloud Това е облачна система, където всички данни като файлове, видеоклипове, снимки се съхраняват на устройства на Apple. След като влезете с акаунт в iCloud, той започва да се използва за съхранение. Хората, които няма да използват устройство на Apple, могат да извършат процеса на изтриване в няколко стъпки, които ще споменем по-долу. Само след извършване на тези операции ще бъде невъзможно да възстановите достъпа до акаунта си. След изтриването както вашият акаунт, така и данните в него се изтриват завинаги.

Как да изтрия Apple ID?

За изтриване на Apple ID първо трябва да бъдат премахнати устройствата, свързани с акаунта. Влезте с Apple ID на „appleid.apple.com“.

След като влезете в страницата „Управление на вашия Apple ID“, щракнете върху заглавието „Устройства“. Като щракнете едно по едно върху устройствата на Apple под заглавието „Устройства“ и щракнете върху бутона „Изтриване на устройство“, устройствата, свързани с Apple ID, се елиминират.

След проблемите, споменати по-горе, трябва да се следват следните стъпки за изтриване на Apple ID ;

  • Първо, порталът на Apple „Данни и поверителност“ трябва да бъде отворен на privacy.apple.com,
  • Apple ID и парола трябва да се използват за влизане,
  • Ако потребителят желае, той може да въведе и двуфакторен код за удостоверяване,
  • Щракнете върху бутона „Първи стъпки“, намиращ се под „Изтриване на вашия акаунт“,
  • Цялата информация относно изтриването на акаунт трябва да бъде прегледана,
  • Избира се защо акаунтът ще бъде изтрит и се натиска бутона „Продължи“,
  • Като прегледате „Правилата и условията за изтриване“, можете да ги потвърдите, като поставите отметка в квадратчето.
  • Щракнете върху бутона „Продължи“ и си запишете кода за достъп, където няма да го загубите. Тъй като при свързване с поддръжката на Apple самоличността се проверява с кода.
  • В последната стъпка Apple ID се изтрива, като щракнете върху опцията „Изтриване на акаунт“.

Какви данни блокират достъпа, когато Apple ID бъде изтрит?

Когато Apple ID бъде изтрит, някои данни стават невъзможни за достъп. Можем да изброим тези данни, както следва;

  • Съобщения към акаунта,
  • Закупено чрез App Store, iTunes и iBooks ,
  • Документи, снимки, документи и видеоклипове, съхранявани в iCloud акаунт.

След като Apple ID бъде изтрит, достъпът до Messenger, App Store, Facetime, iBooks и App Play се блокира директно.

Как да изтрия iCloud акаунт?

Можете да следвате тези стъпки за изтриване на акаунт в iCloud:

  • Влезте в iCloud акаунт.
  • След като щракнете върху бутона „Управление на вашия акаунт“, щракнете върху секцията „Данни и поверителност“ на страницата на Apple ID.
  • Кликнете върху „Управление на поверителността“, след което върху бутона „Изтриване на акаунт“.
  • След като щракнете върху бутона „Изтриване на акаунт“, акаунтът в iCloud ще бъде изтрит за постоянно.

Как да възстановите iCloud акаунт, забравена iCloud парола, с изключение на изтриването на iCloud ? Можете да прочетете нашата статия за въпроси като:

Подобни публикации

  1. Как да отворите Mac DMG файл на Windows?
  2. Как да създадете планирани публикации във Facebook?
  3. Как да стартирате няколко програми едновременно в Windows?
  4. Регистрация в Тиндер
  5. Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

You may also like...

1 Response

  1. Mima Stoqnova каза:

    Здравейте! И Благодарности чудесна статия работещ метод добавям този сайт в любими

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.