Starlink вече може да се използва в ботовеstarlink bot internet

Starlink вече може да се използва в ботове: цената изгаря джоба

Имайки предвид потребителите, които искат да изпитат високоскоростен интернет навсякъде, Starlink предоставя интернет услуга на ботове. Ето подробностите!

През последните дни беше обявено, че Starlink вече може да се използва в движещи се превозни средства. Starlink Maritime , проектиран като разширение на услугата, беше обявен днес.

Прочети Още: Идеята на Open World Concept Terminator Game

Сателитите Starlink Maritime, които са специално проектирани за лодки, кораби, яхти и нефтени платформи за достигане до високоскоростен интернет, могат да издържат на всякакви тежки условия.

Starlink Maritime не е никак евтин . Първо, от клиентите се изисква да платят еднократна такса за обслужване от $10 000 . Месечната такса за услугата е $5000 . За сравнение, услугите за жилища и каравани на Starlink имат хардуерна такса от $599 и $110 месечна абонаментна такса за домове и $135 на месец за каравани . Въпреки това, използването на Starlink, докато караваната е в движение, анулира гаранцията .

Подобно на версията на караваната, клиентите на Starlink Maritime също имат възможност да спрат услугата, когато техният интернет не се използва.

Очаква се услугата да има скорости на изтегляне между 100-350 Mbps и скорости на качване между 20-40 Mbps. Закъснението е под 99 милисекунди.

Илон Мъск: SpaceX плаща $150 000 на месец за по-лоша услуга
Потребителите на Starlink Maritime няма да могат да се свързват никъде по света. Понастоящем услугата се предлага само в крайбрежните води на САЩ (включително Големите езера, но без Аляска), Европа (с изключение на Норвегия, Швеция и по-голямата част от Финландия), Австралия, Бразилия, Чили, по-голямата част от Южна Австралия и Нова Зеландия. Скоро ще бъдат добавени още региони, според компанията.

Въпреки че първоначалните разходи и месечните разходи на Starlink Maritime са очевидно много скъпи, главният изпълнителен директор Илон Мъск заявява, че SpaceX плаща на анонимна услуга 150 000 долара на месец за „далеч по-лоша“ интернет връзка, която използват на своите кораби.

В допълнение, видеото, споделено от компанията, показа разликата между Starlink и не-Starlink връзки по време на кацане на ракета на SpaceX. SpaceX направи шоу със Starlink Maritime, който може да издържи дори кацане на ракета много близо до него.

Подобни публикации

  1. Как да играем Nintendo игри на iPad?
  2. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  3. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  4. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  5. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.