Идеята на Open World Concept Terminator Gameterminator game

Студиото за игри Nacon, което познаваме с игри като LOTR: Gollum, WRC серия, обяви, че работят върху нова игра терминатор, която се развива в отворения свят.

Студиото за игри Nacon , което се опитва да намери място в сектора през последните години , се готви да възроди една стара концепция години по-късно. Студиото, което привлича вниманието с проекта Lord of the Rings: Gollum , който се очаква да бъде пуснат скоро, има за цел да даде на играчите вкус на напълно различна история, като се придържа към класическата вселена на Терминатор. Игровият жанр, който доминира индустрията днес, концепцията за оцеляване в отворен свят, също идва във вселената на Терминатор. Пуснато е кратко рекламно видео за играта, която засега е обявена като Terminator Survival Project.

Прочети Още: Днес 99% от световното население ще има дневна светлина едновременно

Ето промоционалното видео на Terminator Survival Project

Може да има история с препратки към легендарни филми!

Новата игра може да е завръщане към оригиналната история на легендарната поредица Терминатор, която успя да повлияе дълбоко на всички произведения на научната фантастика и да остави големи следи върху децата от 80 поколения от 1984 г., когато беше публикувана за първи път, до 2000 г. В първите филми Терминаторът, който беше изпратен в миналото от изкуствен интелект, за да предотврати човешката съпротива, водена от Джон Конър след въстанието на роботите в бъдещето, се опита да унищожи майката на Джон, Сара Конър. Гледахме с голямо възхищение тази история между миналото и бъдещето, която постепенно се разклоняваше във всеки филм. Според наскоро излезлите филми за Терминатор, докато историята на Сара и Джон Конър е към своя край, Играта за оцеляване на Терминатор може да предизвика носталгия у феновете на филмовата поредица с допълнителна свързана история. Според лудите хора от сериала очилата, които видяхме в трейлъра на играта,

Според описаната част от историята, ние ще изобразим оцелелите от ядрената катастрофа, които са успели да оцелеят във време между втория филм, Денят на страшния съд, и съпротивата на Джон Конър. Все още не е дадена информация за датата на излизане на играта.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.