Tesla вече поддръжа безжично зарежданеНовата революция на Tesla: Поддръжката за безжично зареждане идва в автомобилите!

Tesla обяви, че работи върху безжично зарядно за електрически автомобили. Ето подробностите! Гигантът за електрически превозни средства Tesla обяви важна функция. Компанията потвърди, че работи върху безжични системи за зареждане на електрически превозни средства, с изявлението, направено от нейния главен дизайнер Франц фон Холцхаузен. Тази иновация ще позволи на собствениците на Tesla да използват фиксирана платформа за зареждане, за да зареждат превозните си средства, без да са необходими традиционни кабели за зареждане.

Разработената технология за безжично зареждане ще позволи на електрическите превозни средства да получават енергия чрез специално инсталирани подложки за зареждане в гаражи или паркинги. По този начин собствениците на превозни средства ще могат да зареждат превозните си средства на практика без да е необходимо да включват какъвто и да е щепсел, за да ги зареждат.

Tesla обявява Революцията в Зареждането: Безжичната Технология за Зареждане стъпва във всяко автомобилно пространство

Смята се, че безжичното зареждане ще спести време и усилия на собствениците на електрически превозни средства. Особено популярните модели на Tesla ще бъдат оборудвани с тази нова технология, което допълнително подобрява потребителското изживяване.

Иновативно решение за електрически превозни средства

При приемането на тази технология обаче могат да възникнат някои предизвикателства. На първо място, ще има значителна разлика между разходите за инсталиране на безжични зарядни устройства и традиционните станции за зареждане. Освен това превозното средство ще трябва да има съответното приемно оборудване, за да бъде съвместимо с тази технология, което ще означава допълнителни разходи.tesla bezjichno zarejdane

В допълнение към това важно развитие , Tesla ускори работата си в тази област, като закупи немската компания за безжично зареждане Wiferion. Tesla може да е продала компанията, но изглежда продължава работата си по технологията за безжично зареждане с инженерния персонал, който запазва.

Въвеждането на Tesla на безжично зареждане в електрически превозни средства е повратна точка в индустрията. Тази иновация може да увеличи конкурентното предимство на Tesla като лидер в технологиите за електрически превозни средства и да доведе до разширяване на безжичното зареждане в индустрията.

Подобни публикации

  1. Koenigsegg Jesko Absolut: Оставя Bugatti отзад със скорост 500 км/ч!
  2. Стратегически ход от Volkswagen към Tesla
  3. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  4. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  5. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.