TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелектTikTok обяви новото си решение за изкуствен интелект: автоматично ще маркира съдържание!

TikTok вече автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект, подготвено на други платформи. И така, как ще изглежда тази функция? Ето подробностите! TikTok е известен с това, че винаги отваря вратите за нова тенденция със своите филтри с изкуствен интелект. Платформата вече автоматично маркира съдържание, създадено с тези ефекти, и информира потребителите, че това съдържание е създадено с изкуствен интелект.

Според новите изявления на компанията съдържанието с изкуствен интелект, създадено на различни платформи, вече ще бъде автоматично маркирано, за да информира потребителите. Ако създателите публикуват видеоклипове, които създават чрез инструменти като DALL-E 3 в TikTok, те автоматично ще бъдат маркирани с бележката „генерирано от AI съдържание“.tiktok avtomatichno ai sadarjanie

TikTok автоматично ще обозначава видеоклипове, генерирани от изкуствен интелект

Платформата ще извърши този автоматичен процес на маркиране чрез прилагане на идентификационни данни за съдържание, технологията „Коалиция за произход и автентичност на съдържанието“ (C2PA), създадена съвместно от Microsoft и Adobe.

Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

TikTok, който ще маркира съдържание, създадено на платформи като DALL-E 3 и Bing Image Creator , ще може автоматично да открива дали добавеното съдържание е произведено чрез тези програми. Тази функция ще бъде активна за всички потребители от следващата седмица.

Докато големи компании като Microsoft, Adobe, OpenAI вече поддържат Content Credentials, Google също обеща да го поддържа скоро. По този начин съдържанието, създадено с един от изкуствените интелекти на Google, ще може да бъде открито от TikTok благодарение на Content Credentials.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект идва в X
  2. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  3. Плашещият нов изкуствен интелект е забранен
  4. Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!
  5. Идва ли ChatGPT в iPhone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.