Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!Лоши новини за Instagram, който се смее зад TikTok: Сключено е ново споразумение с Universal Music!

Universal Music, която изтегли всичките си звуци от TikTok в началото на тази година, сключи ново споразумение с компанията. Артистите и техните гласове започват да се възстановяват. Ето подробностите! В началото на тази година Universal Music реши да изтегли песните си от TikTok. Аудиото от много популярни изпълнители беше премахнато от платформата. В същото време видеоклиповете, в които тези звуци са били използвани преди, също бяха заглушени.

Според нова информация, Universel Music подписа ново и „многоизмерно“ споразумение с TikTok. Целият списък, който включва Тейлър Суифт , Оливия Родриго и Дрейк, ще върне повече от един милиард потребители.tiktok universal music

Universal Music Signed Sounds Връщане към TikTok

Основата на споразумението е, че ще има действия за справяне с опасенията на UMG и неговите артисти относно изкуствения интелект. Публикуваният бюлетин относно споразумението включва следните думи:

„TikTok и UMG ще работят заедно, за да гарантират, че развитието на AI в музикалната индустрия защитава човешкото изкуство и икономиката, която тече към тези артисти и автори на песни. TikTok също така ще работи с UMG за премахване на неоторизирана музика, генерирана от AI, от платформата, както и предоставяне инструменти за подобряване на приписването на изпълнител и автор на песни.“ „Ангажираме се да работим заедно.“

Оле Оберман, ръководител на глобалното развитие на музикалния бизнес в TikTok, каза: „Радваме се, че UMG и UMPG се завръщат в TikTok. По-специално, ние ще работим заедно, за да гарантираме, че AI инструментите са разработени отговорно, за да дадат възможност за нова ера на музикалното творчество. и ангажираност на феновете при запазване на човешката креативност. ”

Сделката включва и „нови възможности за монетизиране“ за TikTok в пространството за електронна търговия. Платформата също така обеща да разработи допълнителни инструменти, за да предостави повече ползи на артистите. След това компаниите казаха, че работят за връщането на артистите на платформата.

Подобни публикации

  1. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!
  2. Илон Мъск иска да създаде супер компютър
  3. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  4. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  5. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.