TikTok започва да прави свои собствени очила за виртуална реалностСпоред нови съобщения, TikTok ще започне да произвежда свои собствени очила за виртуална реалност заедно с компанията Pico, с която се е договорил. Ето подробностите!

Според нов доклад от Protocol , ByteDance , собственикът на TikTok , започва да предприема сериозни стъпки към навлизане в индустрията за виртуална реалност (VR) . Източник, близък до ситуацията, каза, че компанията планира да инвестира „тонове пари“ в разработването на съдържание, свързано с VR.

Прочети Още: Google ще плати 118 милиона долара за дело за дискриминация по пола

Голяма част от инвестициите на ByteDance изглежда отиват за набиране на персонал. Повече от 40 обяви за работа са отворени за Pico, който китайският производител на VR очила ByteDance придоби миналата година, както отбелязва Protocol. Повечето новобранци варират от клонове на западното крайбрежие на Pico Studios в Калифорния и Вашингтон до мениджър за стратегии за VR и операции с игри. Други свободни позиции показват повишен фокус върху VR хардуера на Pico, включително оптичен инженер и електроинженер по системен дизайн.tiktok ochila

Pico също се фокусира върху собствените си VR слушалки освен TikTok

Протоколът също така сочи върха в списъка за потребителски продажби на Pico като потенциална индикация, че Pico се стреми да установи присъствие в САЩ. В длъжностната характеристика се посочва, че кандидатите ще бъдат „отговорни за продажбите и маркетинга на цялостния продукт на Pico на потребителския пазар в САЩ“.

Pico все още има много работа за вършене и ByteDance със сигурност има присъствие, за да осигури силата, от която се нуждае, за да се конкурира с шепата основни VR слушалки, предлагани в САЩ от Meta, HTC, Valve и PlayStation.Флагманските очила „всичко в едно“ на компанията, Pico Neo 3 Link, бяха пуснати в Европа през май и струваха около 449 евро.

И така, какво мислите по тази тема? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.