Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2022 г

whatsapp zatvaryane na optsiata online

Методите за изпращане на съобщения без да се появявате онлайн в Whatsapp и затваряне на Whatsapp онлайн са в тази статия.

Ако по някаква причина искате да деактивирате онлайн функцията, която е една от функциите на Whatsapp, след като прочетете тази статия, ще можете да продължите да изпращате съобщения, без да ви виждат онлайн в Whatsapp.

Може да имате много причини за функцията за онлайн изключване на Whatsapp . Каквато и да е причината ви, като следвате методите по-долу, ще можете да пишете съобщения в Whatsapp, без да се появявате онлайн.

Прочети Още: Аудиокниги идват в Spotify

Как да затворите или скриете Whatsapp онлайн?

  • Като напишете отговор, без да въвеждате Whatsapp.
  • изключване на интернет

Отговорете без да влизате в Whatsapp

Онлайн функцията в Whatsapp е функция, която е активна само когато влезете в приложението. Ако не влезете в Whatsapp, няма да бъдете видяни онлайн. И така, възможно ли е да се отговори, без да влизате в Whatsapp? Да, макар и частично. Когато някой ви пише, ще видите това съобщение в известията. В това известие, което се показва в горната част на екрана ви, ще видите опциите „отговор“ и „маркиране като прочетено“. Ако щракнете върху опцията Отговор, можете да изпратите съобщение чрез известието. Когато приложите този метод, няма да бъдете виждани онлайн, защото не влизате в Whatsapp. Тъй като този метод ще работи само когато някой ви изпрати текстови съобщения, този метод ще бъде невалиден, ако сте инициатор на разговора.

Изключете интернет

С този метод можете да изпращате съобщения, без да се появявате онлайн, без значение кой започва разговора. Изключете интернет, преди да влезете в Whatsapp. След като връзката ви с интернет е прекъсната, напишете съобщението си и натиснете бутона за изпращане. След това затворете WhatsApp. Когато отворите своя интернет, приложението ще работи във фонов режим и вие ще изпратите съобщението си до човека, когото искате. Никой няма да ви види и онлайн. Тъй като вашият интернет беше изключен, когато сте влезли в приложението, онлайн информацията не достигна до други потребители. Когато съобщението бъде доставено, никога няма да се появите онлайн, защото не сте в приложението. Въпреки че е малко неприятно включването и изключването на интернет за всяко съобщение, това е идеалният метод, за да можете да изпращате съобщения, без да се появявате онлайн.

Трябва да се отбележи, че все още няма настройка в Whatsapp за пълно изключване на онлайн функцията.Не можем да изключим функцията за онлайн изява, като например изключване на последното видяно в Whatsapp.Поради тази причина трябва да напишем съобщение, без да се появяваме онлайн с горните методи.

Това е всичко за нашите начини да пишем съобщения в Whatsapp, без да сме онлайн. Надяваме се, че това съдържание е било полезно за вас. Не забравяйте да следвате KakSePravi.org за незабавен достъп до съдържание като това, актуални новини за игри и технологии.

Подобни публикации

  1. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  2. Как да добавите приятел в Discord?
  3. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?
  4. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  5. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.