Как да затворя Whatsapp онлайн? – 2022 гwhatsapp zatvaryane na optsiata online

Методите за изпращане на съобщения без да се появявате онлайн в Whatsapp и затваряне на Whatsapp онлайн са в тази статия.

Ако по някаква причина искате да деактивирате онлайн функцията, която е една от функциите на Whatsapp, след като прочетете тази статия, ще можете да продължите да изпращате съобщения, без да ви виждат онлайн в Whatsapp.

Може да имате много причини за функцията за онлайн изключване на Whatsapp . Каквато и да е причината ви, като следвате методите по-долу, ще можете да пишете съобщения в Whatsapp, без да се появявате онлайн.

Прочети Още: Аудиокниги идват в Spotify

Как да затворите или скриете Whatsapp онлайн?

  • Като напишете отговор, без да въвеждате Whatsapp.
  • изключване на интернет

Отговорете без да влизате в Whatsapp

Онлайн функцията в Whatsapp е функция, която е активна само когато влезете в приложението. Ако не влезете в Whatsapp, няма да бъдете видяни онлайн. И така, възможно ли е да се отговори, без да влизате в Whatsapp? Да, макар и частично. Когато някой ви пише, ще видите това съобщение в известията. В това известие, което се показва в горната част на екрана ви, ще видите опциите „отговор“ и „маркиране като прочетено“. Ако щракнете върху опцията Отговор, можете да изпратите съобщение чрез известието. Когато приложите този метод, няма да бъдете виждани онлайн, защото не влизате в Whatsapp. Тъй като този метод ще работи само когато някой ви изпрати текстови съобщения, този метод ще бъде невалиден, ако сте инициатор на разговора.

Изключете интернет

С този метод можете да изпращате съобщения, без да се появявате онлайн, без значение кой започва разговора. Изключете интернет, преди да влезете в Whatsapp. След като връзката ви с интернет е прекъсната, напишете съобщението си и натиснете бутона за изпращане. След това затворете WhatsApp. Когато отворите своя интернет, приложението ще работи във фонов режим и вие ще изпратите съобщението си до човека, когото искате. Никой няма да ви види и онлайн. Тъй като вашият интернет беше изключен, когато сте влезли в приложението, онлайн информацията не достигна до други потребители. Когато съобщението бъде доставено, никога няма да се появите онлайн, защото не сте в приложението. Въпреки че е малко неприятно включването и изключването на интернет за всяко съобщение, това е идеалният метод, за да можете да изпращате съобщения, без да се появявате онлайн.

Трябва да се отбележи, че все още няма настройка в Whatsapp за пълно изключване на онлайн функцията.Не можем да изключим функцията за онлайн изява, като например изключване на последното видяно в Whatsapp.Поради тази причина трябва да напишем съобщение, без да се появяваме онлайн с горните методи.

Това е всичко за нашите начини да пишем съобщения в Whatsapp, без да сме онлайн. Надяваме се, че това съдържание е било полезно за вас. Не забравяйте да следвате KakSePravi.org за незабавен достъп до съдържание като това, актуални новини за игри и технологии.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.