Twitter изключва платформата Revue!twitter revue zatvaryane

Twitter изключва платформата Revue!

Популярната социална медийна услуга Twitter се готви да затвори своята платформа за електронни бюлетини, наречена Revue. Ето подробностите за взетото решение за платформата Ревю!

Twitter взе важно решение относно платформата за електронни бюлетини, наречена Revue. Компанията се готви да затвори платформата, която купи миналата година. И така, защо въпросната платформа ще бъде затворена? Подробности по темата тук.

Защо услугата Twitter Revue се затваря?

Популярната услуга за социални медии Twitter купи платформата за електронни бюлетини, наречена Revue през януари 2021 г. След придобиването платформата помогна на своите създатели да монетизират чрез интегриране на електронни бюлетини директно в Twitter, конкурирайки се с услуги като Substack и Medium.

Това дойде в изявление, което ще разстрои хората, които използват въпросната платформа. В изявление по темата Revue обяви, че платформата ще бъде затворена на 18 януари 2023 г. и че достъпът до платформата Revue вече няма да бъде възможен от тази дата.

Revue също така заяви, че това е трудно решение, тъй като платформата има страстна потребителска база. И така, защо беше решено да затворим въпросната платформа?

Основателят на Twitter и бивш главен изпълнителен директор Джак Дорси създаде акаунт в Revue, за да отговори на поредицата от статии, озаглавени „Файлове в Twitter“, публикувани от някои журналисти, за да не се занимава с ограничението от 280 знака, и направи изявление.

17 часа след като Джак Дорси отвори акаунт в Revue и публикува статия, беше решено въпросната платформа да бъде затворена. Джак Дорси обяви ситуацията в официалния си акаунт в социалните мрежи.

Разгледай Още: Как да изберем мелодия на звънене в андроид?

Какво мислите за решението, взето от популярната социална медийна платформа? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Затваря ли се Gmail с милиони потребители?
  2. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  3. YouTube продължава да се бори с TikTok
  4. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  5. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.