Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?problem pri windows 11 reshenie

Досадният проблем на Windows 11 е коригиран: може и вие да сте го изпитали!

Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11? Проблем, който често се среща в Windows 11 от известно време, най-накрая е решен с новата актуализация. Може би един от най-досадните грешки в Windows 11 най-накрая беше коригиран с последната актуализация на Windows 11, пусната от Microsoft.

Грешката, която притеснява потребителите от известно време, причини визуални изкривявания във видеоклипове в базирани на Chromium браузъри за потребители, използващи операционната система Windows 11, включително Google Chrome, Microsoft Edge и Opera.

Потребителите на Windows 11 имаха визуални проблеми във видеоклипове

problem pri windows 11 reshenie

Според докладите нивото на влошаване варира от потребител до потребител, но като цяло, когато се опитвате да гледате видео във вашия браузър, ще възникнат визуални проблеми на екрана, сякаш вашата графична карта е повредена.

Според Windows Latest, проблемът възниква най-вече на компютри с графични карти NVIDIA и слуховете предполагат, че прекъсването може да е свързано с управлението на захранването на Chromium. За щастие, проблемът беше отстранен с новата актуализация на Windows 11, без да се налага да чакате актуализацията на Chromium.

Новата юнска актуализация за Windows 11 също адресира проблеми с проблемна или неотговаряща лента на задачите и компютри на някои потребители, които не могат да се събудят от режим на заспиване. И така, срещали ли сте подобен проблем? Можете да споделите с нас проблемите, които срещате, в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
  2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
  3. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  4. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  5. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.