Връзката между използването на безопасен интернет и параноята

Параноя ; Недоверието е психично заболяване, в което интензивно се наблюдават чувства като съмнение . Ако имате предвид най-ниските възможности за безопасно използване на интернет , трябва да обмислите всички сценарии, които ще работят срещу вас. Можете да изглеждате като параноичен човек, когато парчетата от пъзела станат едно цяло. Трябва да знаете, че трябва да сте скептичен потребител за защитен интернет.

В крайна сметка той не брои мерките, които трябва да бъдат взети, за да бъдат безопасни в интернет, и не потвърждава, че ще бъдете напълно безопасни в интернет. За безопасно използване на интернет трябва да обмислите развитието на мислите си и колко голяма е връзката между хората и технологиите.

Съвет 1: Не забравяйте да промените паролите на профилите си в уебсайтовете, в които сте член.

parola,ime
Важното не е, че паролите имат значение, а колко трудно е да се нарушават използваните пароли. Няма парола, която да е прекалено силна, за да се прекъсне, всички пароли могат да бъдат счупени, но начинът за временно блокиране на паролата от разваляне е да промените паролите от две седмици на три седмици.

Съвет 2: Трябва да използвате отделна парола за всяка платформа, в която сте член.

promqna,parola
През последните години сметката на основателя на Facebook Марк Зукерберг , LinkedIn , хакерската група OurMine , Марк Зукерберг е друга платформа на социалните медии, използвайки същата парола , заявявайки, че те също са откраднали профилите си в Twitter и Pinterest .

За да избегне тази грешка , един от гигантите на социалните медии, основателят на Facebook Марк Зукерберг , трябва да използва отделна парола за всяка платформа.

Съвет 3: Не трябва да прескачате до интернет мрежата, която намирате!

wifi,vrazka, prehvarlqne
Трябва да спрете, преди да кажете „Интернет“, скъпа, какво е толкова много? В кафенета и подобни места трябва да се замислите преди да се свържете с безплатната интернет мрежа. Когато се свържете с необезпечени интернет мрежи , е вероятно информацията ви да бъде компрометирана.

Съвет 4: Дори и да не използвате антивирус!

antivirusi
Основната цел на анти-вирусите е да ви предпазят от отваряне на файлове, които сте изтеглили, разбира се, за карантина на вирусите в тях, но вместо да използвате антивирус , би било по-добър избор да бъдете скептични по отношение на програмата, която сте изтеглили, и да мислите няколко пъти, преди да отворите програмата; Това скептично отношение ще изиграе важна роля за премахването на антивирусни програми, които не се различават от вирусите.

Това ще бъде една от най-добрите стъпки за безопасно използване на интернет, а не да пренебрегва хората, които настояват, че трябва да получите антивирусно приложение за защита на компютри и телефони от вируси . Нито един потребител на интернет не се нуждае от антивирусни програми, а нито един потребител на интернет не трябва да разчита на много напълно антивирусни програми .

Съвет 5: Не трябва да заобикаляте популярните приложения с две стъпки за проверка.

potvrajdavane
Намирането парола управлява от хакери, успешната алтернатива на блокиране на достъпа си до профила си в потвърждаването в две стъпки е. За да е трудно за човек, който намери паролата ви за достъп до профила ви, трябва да активирате тази опция на платформи, които предлагат на своите потребители приложения за потвърждаване в две стъпки .

Съвет 6: Обърнете внимание на приложенията, които разрешавате!

prilojenia
Трябва да предоставите различни разрешения за всяко приложение, което се отнася за вашето устройство.Тези разрешения са тези, които ще направят личния ви живот да бъде разкрит от другите.Знаете, че нито една от злонамерените приложения няма да напише AC съм злонамерена, ще открадна вашата информация! Затова трябва да спрете и да помислите за приложенията, които сте изтеглили в устройството си, преди да им дадете необходимите разрешения.

Подобни публикации

  1. Instagram премахва функцията близки приятели
  2. Регистрация на Карта Лукойл Клуб
  3. Instagram обявява стъпка за комисионна за App Store
  4. Копаенето на Ethereum вече е възможно с Norton 360
  5. Май теленор

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.