WhatsApp блокира правенето на екранни снимки

whatsapp zabranyava ekranni snimki

Сега правенето на екранни снимки и видеоклипове на еднократно отворени медии в WhatsApp става нещо от миналото. Ето подробностите!

Популярното приложение за съобщения WhatsApp, което напоследък запазва мястото си в дневния ред чрез чести актуализации, носи нова функция. За да се предприемат по-строги мерки относно поверителността, това ще предотврати запис на екрана на еднократно гледани видеоклипове или снимки.

Прочети Още: Как да възстановите изтрити съобщения в Instagram?

Няма повече екранни снимки на еднократни медии

Мерките за поверителност на Марк Зукърбърг, обявени през август, започнаха да идват в WhatsApp. Екранни снимки и видеозаписи вече няма да се правят на медии, изпратени в приложението и маркирани като „Преглед веднъж“.

Тествано във версия 2.22.22.3 на WhatsApp за телефони с Android, “ Екранна снимка не се прави поради правилата за сигурност. Идва с предупреждение“. Нововъведението, което бета потребителите започнаха да тестват, получи различни реакции.

Макар че правенето на снимка на друго устройство все още е валидно, се смята, че изображенията, идващи в WhatsApp Web , могат да заобиколят новата функция със записващи програми.

WABetoInfo предоставя информация, че екранни снимки и видеоклипове могат да се правят със софтуер на трети страни. Вижда се обаче също, че изображенията се състоят от напълно черен екран. Също така е сред информацията, че това известие няма да бъде изпратено до другата страна, когато се опитвате да направите екранна снимка.

Подобни публикации

  1. Bitmoji-подобни аватари идват в WhatsApp!
  2. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  3. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  4. Как да добавите приятел в Discord?
  5. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.