Как да запазвате съобщения в WhatsApp извън правенето на екранни снимки?whatsapp zapazvane na saobshtenia

Правенето на екранни снимки обикновено се използва за запазване на съобщения в WhatsApp, но можете също да запазвате съобщения, без да правите екранна снимка. И така, как да запазвате съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки?

Прочети Още: WhatsApp блокира правенето на екранни снимки

WhatsApp Messenger е приложение за незабавни съобщения, разработено, за да поддържа връзка между хората и в момента има важно място сред най-популярните приложения за незабавни съобщения в света.

WhatsApp Messenger, който в момента има приблизително 2 милиарда активни потребители, продължава да публикува актуализации, съдържащи различни функции, разработени в съответствие с нуждите на своите потребители. Една от най-добрите функции на WhatsApp Messenger е възможността лесно да записвате всички съобщения в WhatsApp, без да е необходимо да правите екранна снимка.

Повечето потребители на WhatsApp дори не знаят, че тази функция е налична в WhatsApp. Потребителите, лишени от тази функция, намират решението за запазване на съобщения в правенето на екранни снимки.

Как да запазите съобщенията в WhatsApp най-бързо?

Това приложение за незабавни съобщения придоби огромна популярност, тъй като потребителите на интернет насочиха вниманието си към WhatsApp Messenger. Не е нужно просто да изпращате текстови съобщения в WhatsApp Messenger. Заедно с текстови съобщения, можете също да препращате снимки, видеоклипове и важни документи на получателите.

Facebook заяви, че 65 милиарда съобщения са били изпращани дневно в WhatsApp през последните години и този брой нараства. Понякога може да се наложи потребителите, които изпращат тези съобщения, да записват съобщения. Правенето на екранни снимки обикновено се използва за запазване на съобщения в WhatsApp, но можете също да запазвате съобщения, без да правите екранна снимка. И така, как да запазвате съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки ? Ето стъпките, които трябва да следвате, за да запазите съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки !

1. Как потребителите на Android могат да запазват съобщения в WhatsApp?

Първо отворете приложението за незабавни съобщения, наречено WhatsApp Messenger.
Отворете чата със съобщенията в WhatsApp, които искате да запазите.
Намерете и задръжте съобщението, което искате да запазите. В началото на приложението ще има опции. Маркирайте съобщението, като натиснете бутона със звезда.
Напуснете чата и се върнете към главната страница на WhatsApp Messenger . Докоснете трите точки в горния десен ъгъл. Намерете „Съобщения със звезда“ в опциите и го докоснете. Този раздел ще изброи записаните съобщения до вас.

2. Как потребителите на iOS могат да запазват съобщения в WhatsApp?

Първо отворете приложението за незабавни съобщения, наречено WhatsApp Messenger.
Отворете чата със съобщенията в WhatsApp, които искате да запазите.
Намерете и задръжте съобщението, което искате да запазите. Когато направите това, над съобщението ще се появят опции. Маркирайте съобщението, като докоснете „Звезда“.
Напусни чата. Докоснете „ Настройки“ в долната част. Докоснете „Съобщения със звезда“ в секцията „ Настройки“ . В този раздел ще бъдат изброени съобщенията, които сте записали.

Подобни публикации

  1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.