Как да запазвате съобщения в WhatsApp извън правенето на екранни снимки?

whatsapp zapazvane na saobshtenia

Правенето на екранни снимки обикновено се използва за запазване на съобщения в WhatsApp, но можете също да запазвате съобщения, без да правите екранна снимка. И така, как да запазвате съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки?

Прочети Още: WhatsApp блокира правенето на екранни снимки

WhatsApp Messenger е приложение за незабавни съобщения, разработено, за да поддържа връзка между хората и в момента има важно място сред най-популярните приложения за незабавни съобщения в света.

WhatsApp Messenger, който в момента има приблизително 2 милиарда активни потребители, продължава да публикува актуализации, съдържащи различни функции, разработени в съответствие с нуждите на своите потребители. Една от най-добрите функции на WhatsApp Messenger е възможността лесно да записвате всички съобщения в WhatsApp, без да е необходимо да правите екранна снимка.

Повечето потребители на WhatsApp дори не знаят, че тази функция е налична в WhatsApp. Потребителите, лишени от тази функция, намират решението за запазване на съобщения в правенето на екранни снимки.

Как да запазите съобщенията в WhatsApp най-бързо?

Това приложение за незабавни съобщения придоби огромна популярност, тъй като потребителите на интернет насочиха вниманието си към WhatsApp Messenger. Не е нужно просто да изпращате текстови съобщения в WhatsApp Messenger. Заедно с текстови съобщения, можете също да препращате снимки, видеоклипове и важни документи на получателите.

Facebook заяви, че 65 милиарда съобщения са били изпращани дневно в WhatsApp през последните години и този брой нараства. Понякога може да се наложи потребителите, които изпращат тези съобщения, да записват съобщения. Правенето на екранни снимки обикновено се използва за запазване на съобщения в WhatsApp, но можете също да запазвате съобщения, без да правите екранна снимка. И така, как да запазвате съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки ? Ето стъпките, които трябва да следвате, за да запазите съобщения в WhatsApp, освен да правите екранни снимки !

1. Как потребителите на Android могат да запазват съобщения в WhatsApp?

Първо отворете приложението за незабавни съобщения, наречено WhatsApp Messenger.
Отворете чата със съобщенията в WhatsApp, които искате да запазите.
Намерете и задръжте съобщението, което искате да запазите. В началото на приложението ще има опции. Маркирайте съобщението, като натиснете бутона със звезда.
Напуснете чата и се върнете към главната страница на WhatsApp Messenger . Докоснете трите точки в горния десен ъгъл. Намерете „Съобщения със звезда“ в опциите и го докоснете. Този раздел ще изброи записаните съобщения до вас.

2. Как потребителите на iOS могат да запазват съобщения в WhatsApp?

Първо отворете приложението за незабавни съобщения, наречено WhatsApp Messenger.
Отворете чата със съобщенията в WhatsApp, които искате да запазите.
Намерете и задръжте съобщението, което искате да запазите. Когато направите това, над съобщението ще се появят опции. Маркирайте съобщението, като докоснете „Звезда“.
Напусни чата. Докоснете „ Настройки“ в долната част. Докоснете „Съобщения със звезда“ в секцията „ Настройки“ . В този раздел ще бъдат изброени съобщенията, които сте записали.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?
  2. Как да изтриете обектите в снимки?
  3. Как да направите калкулатор с Python?
  4. Как да изключите Telegram Last Seen?
  5. Как да транскрибирам гласов запис на WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.