Любимата функция на Telegram идва в WhatsAppЛюбимата функция на Telegram идва в WhatsApp: Как ще работи?

Много от любимите функции на Telegram бавно идват в WhatsApp. И така, каква е новата предстояща функция и как ще работи? Ето подробностите! WhatsApp изигра огромна роля в превръщането на личните съобщения и груповите чатове в толкова полезни, колкото са днес. Нуждите от комуникация обаче се развиват и WhatsApp скоро започва да улеснява по-големи групови взаимодействия чрез общности.

Въпреки че Telegram има канали от много години, WhatsApp за съжаление нямаше подобна функция. Визуализация, която се появи през последните седмици, показа, че тази функция скоро ще дойде в WhatsApp.

След поредица от доклади, показващи, че тази функция вече е в процес на разработка, WABetaInfo откри нова подкана, която обучава потребителите относно каналите. Тази подкана е в бета версия 2.23.10.14 на приложението за съобщения, налично в Play Store.

Функцията за канали на Telegram вече е налична в WhatsApp

telegram whatsapp
WhatsApp заявява, че няма предварително зададено ограничение за броя членове, които един канал може да има. Подканата също така обяснява, че тази функция може да се използва за споделяне на новини, събития и друга информация с широка аудитория.

Допълнителна екранна снимка от WABetaInfo пояснява, че актуализациите от канали ще се показват под временните актуализации на състоянието от вашите контакти. За да се приспособи към тази промяна, WhatsApp ще преименува раздела Състояние на Актуализации .

И така, какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.