Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsAppwhatsapp data na rajdane

Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp: Новата ера започва!

WhatsApp въвежда някои нови задължителни подкани за информация към приложението, за да отговаря на разпоредбите на ЕС. Беше разкрито, че WhatsApp работи по някои условия, за да се съобрази с новите разпоредби на ЕС. Сега, с добавянето на тези условия към приложението, започва нова ера в използването на WhatsApp.

С новата актуализация потребителите в Европа ще имат опцията да активират поддръжка за чат от трети страни в своите акаунти в WhatsApp, като по този начин разширят възможностите си за комуникация извън платформата.

Изискване за дата на раждане Очаква се в WhatsApp

whatsapp data

WhatsApp се ангажира да спазва всички разпоредби, за да се съобрази с най-новите законови изисквания в определени държави, за да гарантира съответствие с развиващите се стандарти. В тази връзка, в новата актуализация на WhatsApp Beta, беше открито, че WhatsApp работи върху функция, която ще пита определени потребители за тяхната година на раждане.

Както можете да видите от екранната снимка, направена от приложението след последната актуализация на WhatsApp Beta, WhatsApp ще поиска от определени потребители да въведат годината си на раждане. Това задължение ще се появи в различен календарен прозорец за всяка държава.

Потребителите ще трябва да въведат дата на раждане, за да използват WhatsApp, и веднъж въведена, датата на раждане никога не може да бъде променена. Освен това информацията за годината на раждане, събрана от WhatsApp, няма да бъде видима за други потребители. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Instagram функция подобна на рекламите без възможност за пропускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.