Windows 11 намалява производителността на игрите!steam bez da izteglite shte mojete da igraete

Според информацията, споделена от AMD, Windows 11 се отразява негативно на производителността на играта. Ето подробности за проблема в новата операционна система!

Новата операционна система на базирания в САЩ технологичен гигант Microsoft, Windows 11, излезе на преден план с голям проблем. Според изявлението на AMD, Windows 11 се отразява негативно на производителността на играта . Всички подробности за проблема са тук.

Windows 11 отрицателно влияе върху производителността на игрите

Базираният в САЩ технологичен гигант Microsoft пусна новата си операционна система, наречена Windows 11, на 5 октомври 2021 г. Голям проблем възникна в новата операционна система. В изявлението на AMD беше посочено , че новата операционна система намалява производителността на компютрите с процесори AMD Ryzen.

Прочети Още: Може ли изкуственият интелект да помогне за търсенето на извънземен живот?

Според споделената информация само някои видеоигри са засегнати от спада на производителността. Докато някои игри са имали спад на производителността с до 5 процента, беше обявено, че до 15 процента от популярните видео игри, в които се провеждат турнири по електронни спортове, са имали спад в представянето.

Проблемът с Windows 11 се дължи на увеличената латентност на L3 кеша. Компанията AMD заяви, че Windows 11 е утроил латентността на кеша L3. Програмите, инсталирани на компютъра, са по -малко засегнати от споменатия проблем в сравнение с игрите.

Вторият проблем, възникнал в новата операционна система, засяга значително 8-ядрените процесори Ryzen, работещи над 65 W TDP. Тези проблеми се отнасят само за процесори, поддържани от Windows 11, но неподдържаните процесори също могат да бъдат засегнати от проблема с влошаване на производителността.

AMD и Microsoft работят върху актуализация, за да разрешат проблема, който се отразява негативно на производителността, изпитвана в новата операционна система. Все още не е известно кога актуализацията ще бъде пусната, но AMD каза, че очакват актуализацията да бъде пусната този месец.

Минимални системни изисквания за Windows 11

 • Процесор: 1 GHz или по-бърз, 2 или повече ядра, 64-битов процесор или SoC
 • Памет: 4GB RAM
 • Съхранение: 64GB
 • Системен фърмуер: UEFI със Secure Boot
 • TPM: TPM 2.0
 • Графична карта: Съвместим с DirectX 12 или по -нова версия с драйвер WDDM 2.0
 • Екран: 9 инчов, 720p резолюция

Влияе ли новата операционна система на базирания в САЩ технологичен гигант Microsoft отрицателно върху игралните характеристики на вашия компютър? Не забравяйте да споделите мислите си по темата с нас в секцията за коментари по -долу.

Подобни публикации

 1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
 2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
 3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
 4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
 5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.