X ще получи функция която ще е възможно да изпращате пари!X Предстои да получи нова функция: Вече ще е възможно да изпращате пари!

X бавно се придвижва към възможността да прави всичко чрез едно приложение. Вече ще можете да изпращате пари от приложението. Ето подробностите! Илон Мъск въвежда нова функция в своята социална медийна платформа Разбира се, иновациите развиват приложението към многостранна употреба и позволяват на потребителите да извършват цялата си работа в едно приложение.

Според изявлението на Мъск, X скоро ще може да получи одобрение за лиценз за парични преводи в Ню Йорк и ще започне да предлага функции за плащане чрез приложението. Правейки изявление на конференцията за технологии, медии и телекомуникации на Morgan Stanley, милиардерът каза, че X може да получи този лиценз в Калифорния следващия месец и одобрение в Ню Йорк няколко месеца по-късно.x send money

Функцията за изпращане на пари идва в X

Илон Мъск направи голяма стъпка, за да въведе функция в приложението WeChat в Китай на X. Сега потребителите на X ще могат да използват функцията за изпращане на пари на платформата и X вече ще се превърне в приложение, което надхвърля просто туитване.

Твърди се, че за да предоставя услуги в САЩ, X трябва да получи този лиценз във всеки щат. Мъск също обяви, че одобрението в Ню Йорк и Калифорния ще дойде скоро. Въпросният лиценз вече е одобрен в някои щати, включително Пенсилвания и Юта.

Илон Мъск също каза, че обмисля премахването на броя на харесванията и повторните споделяния на платформата.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.