X ще получи функция която ще е възможно да изпращате пари!X Предстои да получи нова функция: Вече ще е възможно да изпращате пари!

X бавно се придвижва към възможността да прави всичко чрез едно приложение. Вече ще можете да изпращате пари от приложението. Ето подробностите! Илон Мъск въвежда нова функция в своята социална медийна платформа Разбира се, иновациите развиват приложението към многостранна употреба и позволяват на потребителите да извършват цялата си работа в едно приложение.

Според изявлението на Мъск, X скоро ще може да получи одобрение за лиценз за парични преводи в Ню Йорк и ще започне да предлага функции за плащане чрез приложението. Правейки изявление на конференцията за технологии, медии и телекомуникации на Morgan Stanley, милиардерът каза, че X може да получи този лиценз в Калифорния следващия месец и одобрение в Ню Йорк няколко месеца по-късно.x send money

Функцията за изпращане на пари идва в X

Илон Мъск направи голяма стъпка, за да въведе функция в приложението WeChat в Китай на X. Сега потребителите на X ще могат да използват функцията за изпращане на пари на платформата и X вече ще се превърне в приложение, което надхвърля просто туитване.

Твърди се, че за да предоставя услуги в САЩ, X трябва да получи този лиценз във всеки щат. Мъск също обяви, че одобрението в Ню Йорк и Калифорния ще дойде скоро. Въпросният лиценз вече е одобрен в някои щати, включително Пенсилвания и Юта.

Илон Мъск също каза, че обмисля премахването на броя на харесванията и повторните споделяния на платформата.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.