Защо цените на автомобилите се повишава?zashto tsenite na avtomobilite se diga

Увеличение на цените на автомобилите поради повишаване на обменния курс: Ето ги тарифите!

Заради покачването на курса на цените на автомобилите поскъпването е на прага. Кредитният проблем и проблемът с нулевия автомобил се разглеждат като най-големият проблем на сектора. Ето подробностите! Автомобилната индустрия предизвиква любопитството на потребителите с отраженията на скорошното увеличение на обменния курс. Генералният мениджър заявява, че увеличението на обменния курс засяга цените на автомобилите между 5 и 8% всеки месец.

„Ако обменният курс се повиши през предстоящия период, можем да видим увеличение от 3 до 5% в зависимост от марката и модела в обявите. При превозните средства втора употреба цените се повишават по-бързо, очакваме увеличение от 10% до 12% за 3 месеца.“

Наред с поскъпването все още не е решен проблемът с кредитите втора употреба и проблемът с новите автомобили.

Гражданите изпитват трудности при получаване на заеми за автомобили

Основният проблем е от страна на финансирането за тези, които искат да притежават превозно средство. Дори ако потребителят приеме високи лихви и нисък падеж, неспособността на банките да предоставят заеми поставя потребителите в трудна ситуация. Твърди се, че дори тези с висок кредитен рейтинг не получават заеми. Подчертава се, че най-големият проблем на сектора в настоящата ситуация е кредитирането.

Toyota обявява 16 концепции за електрически автомобили

Няма опасения, че целите за продажби в края на годината ще бъдат засегнати, тъй като увеличението на цените, дължащо се на обменния курс, предизвиква паника при купуване и продаване. Посочва се, че потребителят продължава да купува автомобили с притеснение, че цените ще се повишат, но се подчертава, че основният проблем е проблемът с предлагането на нови превозни средства и проблемът с кредитирането на превозни средства втора употреба. По отношение на този проблем „Освен ако тези два проблема не бъдат преодолени, е много трудно да се постигне продажба над целите за продажби. Освен ако те не бъдат надвишени, автомобилът ще продължи да привлича инвеститори, а не реални потребители.“ използва фразите.

Подобни публикации

  1. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  2. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  3. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  4. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане
  5. Какво е мощност на въртящия момент в автомобилите?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.