Затваря ли се Gmail с милиони потребители?kak da iztriete grupovite emaili

Затваря ли се Gmail с милиони потребители? Изявлението пристигна!

Твърдението, че услугата Gmail на Google ще бъде затворена до няколко месеца, започна да нараства. Така че наистина ли ще затвори? Ето подробностите! Вчера някои новини започнаха да идват от Google. Фактът, че страницата за вход ще бъде променена и че Gemini се извини на потребителите, бяха само част от тези новини.

Вечерта е направена рекламация в Х. Разглеждайки изображение, което се разпространява в X и бележката, написана в изображението, се казва, че Gmail ще бъде затворен. И така, Gmail, който има милиони потребители, наистина ли се затваря?gmail zatvarya li se

Изявление от услугата Gmail на Google

В изображението, което достигна до потребителите по целия свят за много кратко време на X, пише, че Gmail ще бъде затворен. В текста се посочва, че пътуването на Google в Gmail е към края си. В него се казва, че Gmail вече няма да работи от 1 август 2024 г.

Фактът, че публикацията изглеждаше като имейл от Gmail, накара потребителите да повярват на твърдението. Въпреки това, след като това твърдение се разпространи бързо и достигна до целия свят, Gmail направи изявление от X.gmail Обяснението на Gmail беше кратко и ясно. Той учуди своите потребители с туит, в който каза, че това не отива никъде и че е постоянно.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.