Грешките не свършват: Друг проблем на iPhone 14 Pro!iphone 14 pro problem

Грешките не свършват: Друг проблем на iPhone 14 Pro!

Главата на серията iPhone 14 не се отървава от проблеми. Apple беше информирана за грешката, забелязана в модела iPhone 14 Pro. Ето подробностите!

През последните месеци серията iPhone 14 на Apple беше пусната и предложена за продажба. Въпреки че телефонът се справи добре, той дойде с повече проблеми от предишните iPhone. Докато много от тях са коригирани с редовни актуализации от Apple, днес се появи друг нов проблем.

В социалните медии някои потребители на iPhone 14 Pro и ‌iPhone 14 Pro‌ Max съобщават, че хоризонталните линии мигат на екрана на iPhone, когато устройството е включено, и не могат да намерят ясна причина защо или как да го поправят.

В нишка в Reddit десетки потребители на „iPhone 14 Pro“ съобщават, че една или повече от зелените и жълтите линии мигат на екрана , когато устройството е включено, преди да изчезнат след няколко секунди.

На екрана на iPhone 14 Pro се появяват хоризонтални линии

iphone 14 pro ekrana e na cherti problem

Според същите потребители поддръжката на Apple ги информира, че проблемът не е резултат от хардуерна неизправност, а грешка в iOS 16. Според потребителите на Reddit, форумите за поддръжка на Apple и форума MacRumors, проблемът изглежда е започнал след актуализацията на iOS 16.2, въпреки че някои потребители съобщават, че проблемът е възникнал дори при по-стари версии на ‌iOS 16‌.

Потребител на Reddit твърди, че инженер на Apple им е казал по телефона, че Apple работи върху софтуерна актуализация за проблема, но точните подробности не са известни.

В момента Apple тества iOS 16.3 с разработчици и публични бета тестери, но актуализацията не се очаква да бъде пусната до началото на следващата година.

Подобни публикации

  1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
  4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
  5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.