Грешките не свършват: Друг проблем на iPhone 14 Pro!iphone 14 pro problem

Грешките не свършват: Друг проблем на iPhone 14 Pro!

Главата на серията iPhone 14 не се отървава от проблеми. Apple беше информирана за грешката, забелязана в модела iPhone 14 Pro. Ето подробностите!

През последните месеци серията iPhone 14 на Apple беше пусната и предложена за продажба. Въпреки че телефонът се справи добре, той дойде с повече проблеми от предишните iPhone. Докато много от тях са коригирани с редовни актуализации от Apple, днес се появи друг нов проблем.

В социалните медии някои потребители на iPhone 14 Pro и ‌iPhone 14 Pro‌ Max съобщават, че хоризонталните линии мигат на екрана на iPhone, когато устройството е включено, и не могат да намерят ясна причина защо или как да го поправят.

В нишка в Reddit десетки потребители на „iPhone 14 Pro“ съобщават, че една или повече от зелените и жълтите линии мигат на екрана , когато устройството е включено, преди да изчезнат след няколко секунди.

На екрана на iPhone 14 Pro се появяват хоризонтални линии

iphone 14 pro ekrana e na cherti problem

Според същите потребители поддръжката на Apple ги информира, че проблемът не е резултат от хардуерна неизправност, а грешка в iOS 16. Според потребителите на Reddit, форумите за поддръжка на Apple и форума MacRumors, проблемът изглежда е започнал след актуализацията на iOS 16.2, въпреки че някои потребители съобщават, че проблемът е възникнал дори при по-стари версии на ‌iOS 16‌.

Потребител на Reddit твърди, че инженер на Apple им е казал по телефона, че Apple работи върху софтуерна актуализация за проблема, но точните подробности не са известни.

В момента Apple тества iOS 16.3 с разработчици и публични бета тестери, но актуализацията не се очаква да бъде пусната до началото на следващата година.

Подобни публикации

  1. Как да промените потребителското име и името на TikTok?
  2. Как да използвате FaceTime на телефони с Android?
  3. Как да промените акаунта в Discord?
  4. Какво е SoundCloud? Как работи?
  5. Какви са системни изисквания на AutoCAD?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.