Какво е Spotify Blend?spotify platen platinum

Какво е Spotify Blend? Как се прави?

Какво е Spotify Blend и как се прави? Какви стъпки трябва да се следват в процеса на напускане на плейлиста на Spotify Blend? Ето отговорите на любопитните въпроси!

Отговорът на въпроса как да направите Spotify Blend се чуди от мнозина, които предпочитат популярната платформа за цифрова музика. В тази статия обяснихме какво точно прави полезната функция на цифровата музикална услуга и как да я създадете.

Библиотеката на цифровата музикална платформа Spotify, която се използва от милиони хора по целия свят, съдържа голям брой песни в различни жанрове, включително класическа музика, бавна музика, рок, джаз, блус и метъл.

В допълнение към песните, популярната цифрова музикална платформа има функции, които извеждат потребителското изживяване на следващото ниво. Сред тези характеристики е Blend. И така, какво е Spotify Blend, какво прави?

Какво е Spotify Blend?

Spotify Blend е функция, която позволява на двама потребители да създадат общ плейлист с оглед на техните музикални вкусове. Например, можете да създадете съвместен плейлист с приятел, който има подобни музикални вкусове.

Създаденият съвместен плейлист се актуализира ежедневно според слушаните песни. По този начин не е необходимо да слушате едни и същи песни през цялото време и можете да откриете нови песни, които може да ви харесат.

Потребителите в плейлиста могат да видят своята профилна снимка и потребителско име. Хората, които се присъединяват към съвместния плейлист, създаден с функцията Blend, могат също да призовават други потребители. Възможно е да поканите до 10 души в споделения плейлист.

Как да направите Spotify Blend

 • Отворете приложението Spotify.
 • Влезте в акаунта си.
 • Натиснете бутона Търсене.
 • Докоснете плочката „Създадено за вас“.
 • Натиснете бутона „Създаване на смес“.
 • Докоснете бутона „Покани“.
 • Поканете свой приятел.
 • Списъкът ще бъде създаден, след като вашият приятел приеме заявката.

За да създадете съвместен плейлист с ваш приятел в популярната платформа за цифрова музика, първо отворете приложението Spotify, инсталирано на вашия смартфон или таблет. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство.

След като влезете в акаунта си, ще се отвори началната страница на цифровата музикална услуга. Докоснете бутона за търсене, разположен в долната част на екрана, за достъп до функцията за смесване. Можете или да докоснете полето за търсене и да въведете Blend, или можете да изберете полето „Made For You“. Можете да получите достъп до свойството Blend и в двата метода.

В следващата стъпка натиснете бутона с текст „Create Blend“. След като следвате тази стъпка, ще бъдете посрещнати с някои известия, че можете да поканите до 10 приятели и ще бъдат направени предложения според музикалния вкус на хората, които да бъдат добавени към плейлиста.

Натиснете бутона „Покани“ на екрана и незабавно изпратете заявки до хората, които искате да добавите към плейлиста. Списъкът ще бъде създаден, след като вашите приятели приемат заявката. Хората в плейлиста могат да видят своята профилна снимка и потребителско име.

След като бъде създаден съвместният плейлист, може да се чудите къде е Spotify Blend. Можете да получите достъп до съвместния плейлист, който сте създали с помощта на функцията Blend на популярната платформа за цифрова музика, на страницата с бутона „Create Blend“.

След като създадете Spotify Blend, е възможно да създадете различни плейлисти. Какви стъпки трябва да се следват, за да се отпишете от Spotify Blend?

Стъпки за напускане на списъка за смесване на Spotify

 1. Влезте в приложението.
 2. Вижте страницата за смесване.
 3. Отворете споделения плейлист.
 4. Натиснете иконата с три точки.
 5. Докоснете „Оставяне на сместа“.

Ако искате да напуснете списъка Blend, към който сте се присъединили след известно време, натиснете иконата с три точки в горната част на плейлиста. Изберете опцията „Оставяне на смесването“ в изскачащия прозорец. Ако следвате тази стъпка, ще напуснете списъка.

В тази публикация отговорихме на някои въпроси, включително как да създадете Spotify Blend. Можете да създадете или да оставите общ плейлист, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Преглед на Roborock S8 MaxV Ultra
 2. Как се Прави Регистрация в Inbet?
 3. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
 4. Голямо развитие за електрически велосипеди
 5. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.