10 начина за увеличаване на последователите в TikTok

tiktok ,posledovatel ,uvelichavane

Популярните потребители на TikTok нямаха милиони последователи за една нощ. TikTok, който е много популярен в целия свят, има много начини да увеличите броя на своите последователи. В тази статия сме разгледали 10 начина за увеличаване на проследяването в TikTok .

1. Публикувайте оригинално съдържание

Ако публикувате същия тип съдържание като други, вашите последователи няма да се увеличат значително. Затова трябва да намерите оригинални идеи .

В момента TikTok има голям брой потребители, които публикуват видеоклипове за синхронизиране на устни и танци. Можете да публикувате този вид видео, но за да получите повече последователи, трябва да намерите оригиналната идея.

2. Излъчвайте ежедневно видео

Както и в други социални медийни платформи, трябва да публикувате ежедневни видеоклипове, за да създадете определена аудитория и да имате повече последователи в TikTok . Поради тази причина трябва да подготвите програма за съдържание и трябва да я следвате ежедневно. Ако не създавате съдържание дълго време, ще загубите последователите си.

3. Използвайте популярна музика

TikTok е базиран на музика. Ето защо е важно да използвате популярна музика във видеоклипове. Може да се насладите да слушате битъл или хеви метъл, но за съжаление подобни песни обикновено не са популярни в TikTok .

За да научите популярната музика в TikTok , просто погледнете раздела Открийте. За да разберете кои потребители на песни предпочитат, трябва да докоснете иконата на записа в долния десен ъгъл на видеото. На страницата, която се отваря, можете да разберете колко видеоклипа е използвана песента и да я запазите в любими.

4. Изпълнете дует

Дует с други потребители е чудесен начин да увеличите броя на своите последователи и да помогнете на съдържанието ви да достигне до нови групи хора. Дуетната функция на TikTok ви позволява да изпълнявате дует, без да се налага да разговаряте лице в лице с друг потребител.

Най-добре е да изпълните дует с потребители с подобна публика. Например, ако имате 50 последователи, трябва да опитате да си сътрудничите с друг потребител, който има около 50 последователи. Можете да дует с по-популярни потребители, тъй като спечелите повече последователи.

5. Преглеждайте популярни видеоклипове

Преди да започнете да създавате свои собствени видеоклипове, трябва да проверите Открийте . Някои от тези видеоклипове имат стотици хиляди или дори милиони харесвания.

Трябва да се запитате: yapan Какво прави тези видеоклипове добри? Alın Вземете под внимание специалните ефекти, изпълнения и сценични материали, използвани в популярни видеоклипове. Може да искате да разгледате тази информация, за да подобрите съдържанието си.

6. Използвайте популярния хештег

Точно като Twitter и Instagram , TikTok има хештег . Трябва да следвате популярните hashtags от Explore . Модните хаштагове в TikTok се променят постоянно, така че не забравяйте да изпратите видеоклипа си в подходящия момент.

7. Купете оборудване

Ще забележите, че популярните потребители на TikTok не снимат видеоклиповете си в мръсна спалня или тъмна светлина. Някои потребители използват професионално оборудване, за да изглеждат видеоклиповете им страхотно .

Можете да си купите статив за телефон, защото вашият приятел не винаги е на разположение за заснемане на вашите видеоклипове. Осветителната система прави вашето видео по-привлекателно и видимо. Можете също да помислите за закупуване на външен микрофон . Микрофоните на смартфоните може да не са винаги достатъчни и обикновено не блокират фоновия шум.

8. Следвайте други

Проследяването на други потребители често е достатъчно, за да увеличите аудиторията си. Известно, но неизказано интернет правило е да следваш някой, който те следва и хората, които те следват, за да спечелиш последователи. Ще има значително увеличение на броя на последователите, след като следят достатъчно потребители.

9. Подобрете вашите умения за фотография

За да създадете видеоклипове като известни потребители на TikTok , трябва да научите основите на фотографията и да подобрите уменията на камерата. Като научите основите, можете да започнете да снимате професионално изглеждащи видеоклипове.

Преди да започнете да снимате, не забравяйте да се отървете от разсейванията във вашия район. Това означава да почистите стаята си или да се преместите в по-тиха зона.

Освен това трябва да заключите настройката на фокуса и експозицията на камерата на телефона си. В противен случай това ще направи вашите снимки да изглеждат много аматьорски, тъй като телефонът ви непрекъснато ще регулира фокуса и осветлението си.

10. Споделете своя профил в TikTok в социалните медии

Ако имате голяма аудитория в друга платформа за социални медии, определено трябва да се възползвате от нея. Можете да споделите профила си в Tiktok чрез акаунта си в социалните медии, който има повече последователи . Това ще увеличи броя на последователите на TikTok .

Подобни публикации

  1. Името на сериала Властелинът на пръстените е обявено!
  2. Как да изпратите съобщение до човека, който е блокирал WhatsApp?
  3. Китайският метод за събиране на данни от Facebook и Twitter е разкрит!
  4. Amazon се забрани
  5. Instagram ще възстанови хронологичния ред: посочена дата!

You may also like...

1 Response

  1. borkova_7_7_7 каза:

    Успешно е увеличен броя на последователи благодаря на админ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.