10 причини че Android е по-добър от iOSios android

10 причини че Android е по-добър от iOS 2023

Най-популярната операционна система в света, Android е по-добра от iOS в какво отношение? Ето списъка с теми, при които операционната система Android е по-добра от iOS!

Две популярни мобилни операционни системи се сравняват от години и повечето хора смятат, че Android е по-добра от iOS. И така, по какъв начин мобилната операционна система на Google е по-добра от тази на Apple? Подробности по темата тук.

Защо Android е по-добър от iOS?

 • Функционален винаги включен дисплей
 • Google Assistant
 • Известия
 • четец на пръстови отпечатъци
 • По-бързо зареждане
 • USB-C
 • По-достъпна цена
 • Опции за приставки
 • Някои форм фактори
 • Персонализиране

9To5Google изброи причините, поради които популярната мобилна операционна система на Google е предпочитана пред затворената екосистема на Apple. Със споделения списък стана ясно, че Android продължава да е по-добър от iOS.

Посочва се, че функцията Always-On Display в операционната система Android превъзхожда тази в iOS. Siri, от друга страна, е добра в основите, но Google Assistant все още се смята за най-добрият дигитален асистент, когато става въпрос за разширени контроли и заявки.

Друг аспект, в който Android превъзхожда, е неговата технология за бързо зареждане. Някои смартфони предлагат 100 W или по-висока скорост на зареждане. Това прави възможно зареждането на устройството за по-малко от 30 минути. Той дори предлага високоскоростни зареждания от страна на технологията за безжично зареждане.

Другият проблем са някои форм фактори. Има повече опции от страна на Android. Например има сгъваеми телефони, различни размери на екрана, устройства, които се грижат за издръжливостта, модели с високи батерии и др. В Apple това е по-ограничено.

Какво мислите за списъка, изготвен от 9To5Google? Коя операционна система според вас предлага по-добра употреба? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2
 2. Характеристики и цена на Honor 100 Series
 3. Какви са характеристиките на Samsung Galaxy M22?
 4. Проблемът с загряване на iPhone 16 вече ще остане в историята! Решение
 5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy A04s

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.