Съхранението на iPhone не се отваря, какво е решението?iphone sahranenie pamet problem

Паметта за съхранение на iPhone не се отваря

Съхранението на iPhone не се отваря, какво е решението? Паметта за съхранение на iPhone не се отваря, какви са решенията? В това ръководство сме изброили методите, които могат да коригират проблема, който понякога може да възникне на iOS устройства.

Някои потребители, които са изправени пред досадния проблем, хранилището на iPhone не се отваря , се чудят какво мога да направя. В тази статия сме обяснили методи, които могат да помогнат за отстраняването на проблема.

Понякога могат да възникнат проблеми при използване на смартфон. Една от тях е, че информацията за пространството за съхранение не се показва на модели iPhone. Потребителите, влизащи в раздела за съхранение, не могат да видят колко място е налично.

Потребителите, които първо срещат този проблем, трябва да изчакат няколко минути на страницата за съхранение, защото може да има много данни и файлове на приложението на устройството. Може да отнеме време на телефона да ги изчисли.

Съхранението на iPhone не се отваря, какви са решенията?

 • Затворете приложението Настройки.
 • Изключете и включете телефона.
 • Проверете интернет връзката.
 • Излезте от iCloud и влезте отново.
 • Освободете място за съхранение.
 • Направете актуализация на софтуера.
 • Нулирайте телефона.

По-горе са методите, които могат да коригират досадния проблем. Можете да намерите подробности за методите в списъка по-долу.

Затворете приложението Настройки

Приложението за настройки, което е отворено във фонов режим, може да причинява проблема. Поради тази причина отворете App Switcher, като плъзнете нагоре от долната част на екрана, ако имате нов модел iPhone, и щракнете двукратно върху бутона Начало, ако имате стар модел iPhone.

След като прегледате App Switcher, ще видите всички игри и приложения отворени във фонов режим. Затворете приложението за настройки, като го плъзнете измежду тях. Въпреки че този метод може да изглежда прост, той може да помогне за решаването на проблема.

Изключете и включете телефона

Рестартирането на смартфона е друг метод, който можете да използвате за отстраняване на проблема. След като изключите и включите устройството, посетете страницата за съхранение и проверете дали проблемът е отстранен.

Проверете интернет връзката

Друг метод, който можете да използвате, е да проверите интернет връзката. Влезте в Wi-Fi настройките и вижте дали устройството е свързано към интернет мрежата. Ако има проблем с интернет, изключете модема и го включете отново след около 10 секунди.

Излезте от iCloud и влезте отново

Всеки проблем с iCloud, интегриран в iOS устройства, може да причини досадни проблеми от страна на хранилището. Поради тази причина можете да опитате да излезете от акаунта си в iCloud и да влезете отново. Докоснете своя профил на страницата с настройки и излезте от своя iCloud акаунт. Влезте отново в акаунта си, след като завършите процеса. След това проверете дали проблемът е отстранен или не.

Освободете място за съхранение

Информацията за съхранение може да не се появи, ако устройството ви има твърде много файлове, игри или приложения и ако наличното пространство е малко. Изтрийте приложенията, които вече не използвате, игрите, които не играете, и нежеланите файлове, за да определите дали това е причината за проблема.

Актуализиране на софтуера

Остарялата операционна система може да доведе до някои проблеми с функциите на смартфона. Затова проверете дали версията на iOS е актуална. За да направите това, първо отворете страницата с настройки на iPhone. Въведете общата категория на страницата, която се отваря. След това вижте секцията „Актуализация на софтуера“. Ако има нова актуализация, направете я.

Нулиране на телефона

Ако нито един от горните методи не работи, можете да опитате да нулирате вашия смартфон като последна мярка. За да избегнете загуба на данни, можете да извършите процеса на архивиране, преди да извършите нулирането. След като направите резервно копие, можете да извършите процеса на нулиране чрез категорията Общи на страницата с настройки. След нулирането презаредете данните си и проверете дали проблемът е отстранен.

В тази статия обяснихме методите за решение, които могат да коригират проблема с непоказването на пространството за съхранение, който понякога може да възникне на смартфони с операционна система iOS. Ако сте отстранили проблема с различен метод, не забравяйте да го споделите с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
 2. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
 3. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
 4. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone
 5. Лаптоп с подвижен екран идва от Lenovo!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.