3 Начина за премахване на екранна парола на iPhone?

В този урок ще говорим за това какво да правите, ако сте забравили паролата на iPhone. Рестартираме паролата за iPhone, деинсталираме паролата за iPhone, показваме паролата за iPhone – по някакъв начин – стъпка по стъпка. Популярна програма за отключване на iPhone dr. fone – Отключването (iOS) също е включено в нашия преглед.

Независимо дали използвате iPhone в началото на годината или използвате iPhone с Touch ID или Face ID, опцията за защита по подразбиране на Apple е PassCode. Ако вашият iPhone не разпознава вашия пръстов отпечатък, ако не разпознае лицето ви или ако го рестартирате, ще продължите да използвате паролата си. Можете да зададете паролата за отваряне на iPhone според вашите предпочитания. Можете да изберете обикновена 4-цифрена парола или много силна парола, която се състои от цифри и букви. Въпреки че има препоръчителна силна парола, много малко потребители избират проста парола с 4 цифри. Защото лесно можете да забравите тази проста парола в случай на неотложна извънредна ситуация, паника, суматоха, лесна за запомняне. И така, какво правите, ако забравите паролата за iPhone? Как да отмените паролата за iPhone ?Как да промените паролата за iPhone? Ето нещата, които трябва да направите, ако забравите паролата за iPhone:

Екран заключване декриптиране на iPhone (с iOS отключващ инструмент)

Ако нямате инсталиран iTunes на компютъра си, нямате достъп до iCloud и не използвате Siri, а след това единственият начин да деинсталирате паролата за зареждане на iPhone е; Използвайте програми за отключване на iPhone. Препоръчваме най-познатите, надеждни и полезни инструменти за отключване на iPhone; г. – Отключи (iOS). Той може да бъде изтеглен както за Windows, така и за Mac. Той работи с iPhone, iPad и iPod Touch, т.е. всички устройства с iOS. Също така е напълно съвместим с най-новата версия на iOS.

1. Отваряте програмата Dr. Fone и кликнете върху „Отключи“.

2. Свързвате своя iPhone с компютъра си чрез светкавичен кабел и кликнете върху „Старт“ на следващия екран.

3. Новият прозорец показва как да вкарате своя iPhone в мода на DFU. Получавате устройството си в режим DFU и отидете с „Старт“.

4. В следващата стъпка д-р. Софтуерът Fone разпознава модела и софтуера на вашия iPhone. (Ако виждате грешната информация тук, можете ръчно да я изберете.) Когато кликнете върху Изтегляне, най-новият софтуер за вашия iPhone започва да се изтегля. (Ако изтеглите вече най-новата версия на iOS на устройството си, този прозорец няма да чака изтегляне, ако покажете .ipsw файл с опция „Избор“ в долния десен ъгъл.)

5. Dr.Fone иска разрешението ви да изтриете паролата на вашия iPhone, когато изтеглите софтуера. Ако кликнете върху „Отключи сега“, ще получите предупреждение, че вашите iPhone данни ще бъдат изтрити.

6. След като изчакате няколко минути, се показва съобщение, което показва, че заключващият екран е напълно премахнат.

Екран заключване декрипция на iPhone(с iTunes)

1. Най-лесният начин за разрешаване на проблема „iPhone е деактивиран, свържете се с iTunes“, ако отключите iPhone без да въвеждате iPhone паролата и паролата за заключване на екрана на iPhone е въведена неправилно 10 пъти; качи. Този метод работи добре, ако преди това сте синхронизирали iOS устройството си с iTunes. Ето стъпките, които трябва да изпълните:

 • Свързвате iPhone с iTunes с кабел Lightning.
 • В iTunes кликнете върху иконата iPhone / iPad в горния ляв ъгъл и ще видите екрана „Резюме“.
 • Кликнете върху „Възстановяване на iPhone“.
 • Следващият екран предупреждава, че устройството ще бъде възстановено на фабричните настройки и всички данни ще бъдат изтрити. Продължавате с „Възстановяване“.
 • Продължавате с екрана за актуализиране на софтуер iPhone.
 • iTunes започва да изтегля последната версия на iOS.

Екранно заключване декриптиране на iPhone(с iPhone Намиране)

2. С помощта на Find iPhone можете да отключите заключения екран на вашия iPhone. Стъпките, които ще изпълните:

 • Ще отидете на icloud.com/find.
 • След това трябва да изберете Всички устройства. Ако сте активирали Намиране на iPhone за вашия iPhone, ще видите вашето устройство тук.
 • Когато кликнете върху Изтриване на iPhone, всичките ви данни ще изчезнат и паролата за заключване на екрана също ще бъде премахната.

Подобни публикации

 1. Приложението AKUT I’m Safe идва в Smart Watches Huawei!
 2. Представяне на Oppo A36: Характеристики и цена!
 3. Серията Samsung Galaxy S22 може да е по-скъпа, отколкото очаквахме!
 4. iPhone 13 срещу iPhone SE (2020): Кой от тях има повече смисъл да се купи?
 5. Как да направите фона прозрачен на телефони с Android ?

You may also like...

1 Response

 1. cavdar каза:

  Премахнат е екранната парола на iPhone добра статийка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.