3 популярни уеб услуги на Google

google,

Били ли сте някога се чудеха какво интернет гигант е зад услугите, които се предлагат за вас? Проектите на Google трудно се проследяват. Услугите, които предлага Google, може да ви интересуват всеки ден, но може да не сте ги срещали досега. Ето 3 популярни услуги от Google!

Recaptcha
reCAPTCHA, google
С CAPTCHA обикновено срещаме услуга или коментар. Той ни моли да въведем знаците на снимката в полето или да намерим опциите в опциите. CAPTCHA, закупен от Google през 2009 г., помага да се предотврати изпращането на спам към уеб сайтове.

Blogger
blogger,google
С Blogger, който Google закупи през 2003 г., можете лесно да създадете свой собствен блог без никакви познания за кода. С този блог, който сте създали, можете да започнете да печелите пари.

YouTube
youtube,prava, mp3, download
Създаден през 2005 г. от трима бивши служители на PayPal, YouTube бе придобит от Google в края на 2006 г. YouTube, една от най-известните платформи на Google, е най-големият сайт за споделяне на видеоклипове в света.

Потребителите на YouTube сега са разделени на две: зрители и собственици на канали. Собствениците на канали могат да печелят пари от зрителите, които прекарват повече от половината от деня си в гледане на видео в YouTube. YouTube означава професия от собствениците на канали.

Това беше много ограничен подход към всички услуги, предоставяни от Google. Трябва да се отбележат преводите на Google, Chrome, Android и още услуги.

Подобни публикации

  1. Само 1% от хората могат да видят оптичната илюзия на WWF
  2. Apple отговаря на YouTuber Who AirTag на Тим Кук
  3. Instagram ще предотврати тормоза с функция Limits
  4. Netflix планира да промени аудиторията си
  5. Седмо наказание за поставяне на антена Starlink на автомобилен преден капак

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.