4 алтернативи на Hootsuite, които трябва да искате да използвате

hootsuite, socialna media

Беше неизбежно и физическите лица, и предприятията да бъдат включени в платформата за социални медии в ежедневието. Много от нас имат достъп до социални мрежи в домове, офиси и дори в движение, а нарастващото използване на социалните медии може да се дължи на увеличаването на използването на смартфони и интернет в световен мащаб.

Нашето присъствие в социалните медии не се ограничава само до уебсайт. Например, много обикновени потребители на интернет имат акаунти във Facebook , Twitter , Instagram и LinkedIn . Поради тази причина е много трудно едновременно да се управляват различни социални мрежи и поради тази причина акаунти в социалните медии не се актуализират редовно.

Поради тези причини се нуждаем от цялостен инструмент за управление на социалните медии като Hootsuite.Тези инструменти улесняват управлението на множество социални медии и бизнес акаунти.

Най-големите предимства, предлагани от Hootsuite, са, че не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер, имате лесен за използване интерфейс и управлявате множество акаунти в социалните медии от един контролен панел.

Инструменти като тази ви позволяват да планирате публикациите си според предпочитанията си, да получите подробен отчет за анализите на вашите кампании, да получите повече харесвания и последователи и други.

И така, има ли друг инструмент, който може да се използва вместо Hootsuite ? В тази статия ще разгледаме алтернативите на Hootsuite, които определено ще искате да използвате . Като уточняваме плюсовете и пропуските на тези инструменти, ние се стремим да улесним избора ви.

1. Изпращаем

Sendible е в горната част на нашия списък. Най-ценният аспект на тази услуга е нейното качество и изключително потребителско изживяване. Sendible ви предлага голямо разнообразие от функции, заедно с отлична използваемост, и най-важното е, че ви позволява да управлявате вашите кампании и ежедневни социални медии просто, бързо и точно. Платформата има удобен за потребителя интерфейс, който е много лесен за използване и навигиране.

Плюсове на Sendible

 • Той е съвместим с всички основни социални мрежи (Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest …) и блогове (Medium, WordPress, Blogger.com …).
 • Той има полезни инструменти за увеличаване на вашите последователи в Twitter и Instagram.
 • Той може да изготви визуално впечатляващи и точни доклади за 15 минути или по-малко.
 • Има приложение за iOS и Android .

Противоположни

 • Той не включва безплатен план, но има 30-дневна пробна версия.
 • Ключовите думи в региона не винаги дават правилни резултати.

2. AgoraPulse

AgoraPulse ви позволява да управлявате всичките си акаунти в социалните медии на едно място. Можете лесно да синхронизирате вашите акаунти в социалните медии в реално време и да получавате известия за всеки туит или коментар. По този начин можете да отговорите след няколко минути, да прегледате филтрираното съдържание, да маркирате някого за кратко време и да нулирате броя на известията във входящата поща.

Плюсове на AgoraPulse

 • Той е съвместим с големи социални мрежи като Instagram, Facebook и Twitter.
 • Това е много лесно да се разбере, защото в докладите за анализи се използва страхотна графика.
 • Той предлага възможност за автоматично категоризиране на вашата целева аудитория (тези, които говорят за вас най-много).

3. Sprout Social

Този инструмент включва чист и прост таблото за организиране на мащабите на маркетинговите ви усилия в социалните медии. Можете да го използвате, за да управлявате всичките си акаунти в социалните медии и да четете съобщения във входящата си поща. Можете също така да улесните натовареността си, като зададете задачи на различни членове на екипа.

Плюсове на Sprout Social

 • Той е съвместим с големи социални мрежи като Facebook, Twitter и LinkedIn.
 • Sprout Social ви позволява да добавяте персонализирани лога към отчетите за анализи, което е полезно за организации, които трябва да изпращат такива отчети до клиенти.
 • Има безплатна пробна версия за 30 дни, по време на която можете да се насладите на функциите на Sprout Social .

Минуси на Sprout Social

 • Не поддържа управлението на Facebook групи, LinkedIn групи или Pinterest.

4. SocialOomph

Този инструмент се фокусира предимно върху повишаване на ефективността на решенията с ефективно управление на Twitter . Поради тази причина преди това беше известен като TweetLater , но бавно и стабилно започна да повишава общата ефективност на различните социални мрежи и промени името си на SocialOomph .

Плюсове на SocialOomph

 • Тя ви позволява да управлявате вашите акаунти във важни социални мрежи като LinkedIn, Facebook, Twitter и Pinterest. В допълнение, Tumblr предлага блогове, RSS емисии, управление на Plurk.
 • Можете да управлявате неограничени акаунти дори в безплатния план.

Минуси на SocialOomph

 • Повечето от разширените функции бяха само за тази социална мрежа, тъй като се фокусираха върху Twitter.

Подобни публикации

 1. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
 2. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
 3. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена
 4. Държави с най-голяма площ
 5. Излезе първата бета версия на Android 13

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.