4 начина за увеличаване на взаимодействието на акциите във Facebook

Някога Фейсбук беше известен като водещ на социалните медии, смяташе се за такъв. Facebook излезе със скандали като споделяне на потребителски данни с трети страни. Потребителите на Facebook се оплакаха, че техните данни са споделени с други компании.

Не може да се очаква, че потребителите ще мълчат. Потребителите стартираха кампанията #deletefacebook, за да повишат гласа си и всеки потребител на Facebook беше помолен да изтрие акаунта си и да премахне приложението Facebook от своето смарт устройство като част от тази кампания.

Въпреки всичко това, Facebook все още привлича много внимание. Ако все още използвате Facebook , може да се наложи да засилите взаимодействието на вашите акции във Facebook . В тази статия ще научите 4 основни начина за увеличаване на взаимодействието на акциите във Facebook .

facebookstranitsa

1. Вашата аудитория се интересува и вашите акции трябва да съвпадат

Човек, който няма нищо общо с готвенето от разстояние, вероятно няма да погледне рецептите, които споделяте. Ето защо аудиторията ви трябва да оформя вашите публикации според техните интереси; трябва да продължите да споделяте с желаните от тях работни места, с които се занимават.

2. Дължина на Акциите

Краткото съдържание привлича повече внимание от дългото съдържание. Ако отговаряте на това, което искате да прехвърлите на потребителите само в една акция, трябва да се откажете от този навик възможно най-скоро. Този фактор ще намали взаимодействието на вашите публикации и ще доведе до следващите ви публикации да получават по-малко взаимодействие.

3. Силата на видеото и фотографията

Вашите публикации трябва да се състоят не само от текст, но и трябва да обърнете внимание на използването на видеоклипове и снимки . Стойността на видео съдържанието днес е безценна. Не трябва да се колебаете да използвате видео съдържание, за да увеличите още повече взаимодействието с вашите акции.

4. Правилният момент

Трябва да създадете план за себе си въз основа на взаимодействието на вашите акции във Facebook и да направите своите акции според този график. След като определите кога вашите акции получават най-много взаимодействие , направете акциите си съответно. Не спирайте да следвате часовете на взаимодействията си, след като сте определили графика и сте започнали да правите споделянето си според този график.

Емисия на новини във Facebook е много по-бърз, отколкото си мислите. Имате само три секунди, за да привлечете потребители към вашите публикации. Ако потребителите възприемат публикацията ви като наистина ангажираща в рамките на тези три секунди, тя вероятно ще покаже необходимото внимание на вашата публикация.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.