4 Перфектни сайтове за изграждане на собствено портфолио

portfolio, web site

Причината за създаване на портфейл ; писатели, художници, професионални разработчици на софтуер и предприемачи с творчески идеи. По-специално, на свободна практика трябва да има успешна портфейлна репутация, за да привлекат потенциални клиенти .

Проектирането на онлайн портфолио може да бъде малко трудно. Както във всички случаи, за щастие има готови услуги, които ни помагат с това.

Има многобройни уеб сайтове, които ви позволяват да създадете портфолио по най-простия начин, без да изисквате никакви технически познания. Ние сме събрали най-доброто качество и професионален външен вид за вас.

1. Clippings.me

Clippings.me е идеалното място за провеждане на вашите статии и публикации. Авторите, журналистите, блогърите трябва да проверят този сайт Clippings.me.

Имате доста възможности за персонализиране и не можете да правите твърде много персонализации . Една от областите, които можете да персонализирате, е да замените оригиналното изображение с желаното от вас изображение. Нямате нужда от допълнителна тема; Използваната тема има доста модерен външен вид.

Не се нуждаете от кодираща информация, за да използвате Clippings.me.Логиката за плъзгане и пускане може да свърши цялата ви работа.Можете да въведете описание, връзка към уебсайта си или някой профил в социалните медии.

Примерни портфейли на Clippings.me:

 • Никълъс Холмс
 • Лий Кобай
 • Гая Манко

2. About.me
About.me има стилен дизайн и може да се използва от художници, консултанти, писатели и други хора, които са успешни в бизнеса. Тя не изисква умения за кодиране, може да се използва както на работния плот, така и на платформите Android и iOS .
Можете да добавите своя собствена снимка, но ще трябва да изберете снимка с висока резолюция, тъй като тя ще изглежда страхотно в версията за настолни компютри. Можете да добавяте връзки към профилите си в социалните мрежи, като Twitter , Facebook и LinkedIn.

Примерни портфейли в About.me:

 • Тони Конрад
 • Зак Чой
 • Davidae Arnold

3. Muckrack.com
Muckrack , журналисти и писатели са много полезни за. Не можете да персонализирате външния вид на потребителския си профил, освен съдържанието.

Най-полезната функция е автоматичната актуализация.Тази функция изтегля статиите ви от публикувания адрес и ги добавя към потребителския ви профил.Не е необходимо да правите нищо, за да поддържате профила си актуален.

Функцията за интеграция на Twitter в Muckrack също е достъпна. Можете да свържете профила си в Twitter с профила си в Muckrack, така че най-новите ви туитове да се показват директно във вашия профил.

Примерни портфейли на MuckRack.com:

 • Хадли Фрийман
 • Джош Холидей
 • Джейсън Бърк

4. Tumblr.com
Tumblr може да създаде невероятно портфолио за артисти и музиканти. Създаден да споделя всички видове съдържание, можете да качвате изображения, видеоклипове, аудио клипове и връзки, които ще се показват в блога ви директно от Tumblr. Той е свободен за използване.

За да изглежда блогът ви като портфейл , трябва да инсталирате персонализирана тема. Трябва да имате някои HTML и CSS знания, тъй като ще трябва да изтеглите теми от сайта и да ги инсталирате от секцията за персонализиране на темата .

Примерни портфейли в Tumblr:

 • Десет пръста
 • портфейл
 • генезис

Подобни публикации

 1. Регистрация на Карта Лукойл Клуб
 2. Instagram обявява стъпка за комисионна за App Store
 3. Копаенето на Ethereum вече е възможно с Norton 360
 4. Май теленор
 5. Теленор пакети минути

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.