5 инструмента, които ще ви помогнат да направите лого безплатно

online logo

Независимо дали управлявате блог, уебсайт за електронна търговия или уебсайт, който предлага всяка услуга, имате нужда от висококачествено брандиране, за да популяризирате услугата си и да привлечете колкото се може повече потребители в мрежата.

Логото е един от основните материали на солидна марка. В тази статия ще намерите 5 инструмента, които ще ви помогнат да създадете привлекателни и привличащи лога . Ето 5 инструмента, които ще ви помогнат да направите лого безплатно !

1. Tailor Brands

Tailor Brands е един от най-мощните производители на онлайн лого днес. Основната причина за това е уникалният изкуствен интелект, използван в инструмента за създаване на лого. Всичко, което трябва да направите, е да споделите няколко основни детайли за вашия бизнес, включително името, визията и няколко дизайнерски избора, така че инструментът да определи най-добрите дизайни за вас. Всички тези процеси ще отнемат не повече от 5 минути, след което ще получите повече от няколко отлични дизайна, от които да избирате.

Шивашки марки е безплатен инструмент за използване, но трябва да платите определена абонаментна такса, за да изтеглите създадения дизайн.

2. Gimp

За разлика от шивашките марки , Gimp се предлага с повече инструменти и функции. Gimp е много повече от инструмент за създаване на лого.

Ако искате да направите повече от лого дизайн, Gimp ще бъде правилният избор. Има и инструмент за подобряване на снимките, който ще ви помогне да се отървете от изкривявания на изображението, цветове и други несъвършенства. Друго голямо предимство на използването на този инструмент, наречен Gimp, е, че той поддържа множество файлови формати (JPEG, PSD, PNG и GIF).

3. Design Bold

Имате ли нужда от поразителни дизайни, но не можете да намерите превозното средство, което търсите? Ако отговорът ви е да, препоръчваме ви да проверите Design Bold . Дизайнът на този инструмент, наречен Design Bold, е само $ 9,99 на месец. Можете също да изберете безплатния план на Design Bold . Получавате повече от 40 милиона стокови снимки и в двата плана. Има много атрактивни шрифтове и цветови опции, които можете да използвате, за да създадете висококачествени лога за няколко минути .

4. PicMonkey

PicMonkey е онлайн редактор на снимки с ретуширане на кожата, приспособими филтри и ефекти на замъгляване. PicMonkey привлича вниманието със своя впечатляващ набор от инструменти.

Той има всички основни функции за редактиране като цветни ефекти, изрязване на изображения, преоразмеряване и така нататък. Той има ретуширане, филтри за подобряване и разширени функции като над 2.4000 персонализирани шаблона, 200 шрифта. Можете да го използвате за проектиране на неща като лого, визитка.

5. Easil

Easil се представя като инструмент за дизайн, който може да предложи всички инструменти на марката, от които се нуждаете. Предлага се с голямо разнообразие от професионално проектирани шаблони, които можете да персонализирате за минути. Банери, GIF файлове, плакати и други могат да бъдат създадени с помощта на този инструмент. Разбира се, има и много инструменти за проектиране на перфектно лого . Тъй като Easil е лесен за използване, не е нужно да сте много професионални, за да започнете.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.