Как да намерите бързо подобни сайтове?

podobni saitove

Понякога може да се наложи да търсим много уебсайтове за всяка тема. Като пример можем да разгледаме диети, които ръководят какво трябва да ядем, за да се храним здравословно. Започваме да четем статии, които съдържат определени правила, като например какво можем да ядем или какво не можем да ядем, за да наддадем по здравословен начин, да отслабнем или да поддържаме теглото си.

За съжаление, понякога тези уебсайтове не могат да ни дадат желания резултат. В такива случаи бихме искали да четем съдържанието на други уебсайтове, които са подобни на съдържанието на този сайт. За да четем подобно съдържание на различни уебсайтове, от този момент нататък трябва да се върнем към Google или някоя от другите търсачки и да прегледаме останалите резултати. Е, ако казахме, че има различни начини за достъп до подобно съдържание на различни уебсайтове?

Можете да намерите много разширения на Google Chrome в уеб магазина на Chrome и едно от тях може да ви помогне да намерите уебсайтове, подобни на страницата, която разглеждате в момента. Разширенията на Google Chrome ни предоставят всяка възможност да улесним работата си. Google подобни страници е едно от тези разширения. Google подобни страници ви помага да намерите съдържанието, което търсите, без да напускате уебсайта.

Google подобни страници е  разширение за Chrome, разработено от Google и ви помага да намерите уебсайтове с подобно съдържание.

Добавяне на подобни страници в Google Chrome

За да добавите това разширение към браузъра си, просто отидете в уеб магазина на Chrome и напишете името на разширението в секцията за търсене. Можете  да кликнете тук, за да отидете директно на страницата за изтегляне  .

За да добавите разширението към браузъра си,   просто кликнете върху бутона „Добавяне към Chrome“ . Процесът на инсталиране ще отнеме известно време, той ще бъде инсталиран автоматично след инсталирането.

Когато разширението се добави към вашия браузър , можете да видите иконата за разширението , заедно с други разширения на Google Chrome , до адресната лента .

Как да използвате Google подобни страници?

Разширението, наречено Google подобни страници, е много лесно за използване. Когато разглеждате някой уебсайт и искате да посетите други уебсайтове с подобно съдържание, можете да изпълните заявката си, без да напускате уебсайта. Можете дори да намерите подобно съдържание, без да се връщате в Google или подобни търсачки.

Когато влезете в уебсайта, можете да видите списък с подобно съдържание, като кликнете върху иконата за разширение до адресната лента. Можете да отидете директно към връзката, като кликнете върху един от тези уебсайтове.

Подобни публикации

  1. Как да намерите песни които за първи път чувате?
  2. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  3. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  4. Как да отворя на живо в Tiktok?
  5. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.