5 Услуги за споделяне на видеоклипове в YouTube за по-добро качествоyoutube,spodelqne,video

YouTube беше платформа за споделяне на видеоклипове, основана през 2005 г. и вероятно не се смяташе, че ще нарасне толкова много. Днес една трета от интернет, за да покрие YouTube, вече не позволява само споделяне на видео, а потребителите извършват професията.

Има различни начини за споделяне на любими видеоклипове в YouTube, но някои методи могат да се разглеждат като резултат от много по-ефективен резултат от други методи. Можете да използвате тези пет сайта, за да споделяте видеоклиповете по-добре, преди да споделите видеоклиповете, които искате да споделите с приятелите си.

Riv.yt

Когато се свържете директно с YouTube в видеоклиповете си, можете да накарате приятелите си да кликнат върху видео тунела на YouTube. Riv.yt ще бъде ефективен вариант за предотвратяване на достъпа на приятели, приятели или роднини до несвързани видеоклипове и фокусиране само върху споделения видеоклип.

Дизайнът на Riv.ytuds е минималистичен начин за потребителите да гледат видеоклипове, без да ги разсейват. Също така е много лесно да намерите вашите видеоклипове на Riv.yt. Просто въведете името на видеоклипа си в полето, което е пред вас и след това намерете собствено видео от свързаните видеоклипове и кликнете върху бутона „Използвай този видео“.

Може да се наложи да отворите профил за проверка на възрастта в YouTube, когато някои видеоклипове имат възрастови ограничения. Можете също да пропуснете тази проверка с Riv.yt.

Време в YouTube.

Времето на YouTube е услуга, която ви позволява да стартирате избраните от вас видеоклипове от времето, което изберете. Просто поставете URL адреса на YouTube, въведете минутите и времето, в което искате да стартирате видеоклипа, и кликнете върху бутона lam Get Link on. Когато посочите в полето точно под бутона, URL адресът ще започне да позволява на видеоклипа да започне.

Времето на YouTube е просто и просто рекламно място. С YouTube Time можете да преглеждате изрязани видеоклипове или да създавате връзки за споделяне във всяка медия.

Kapwing

Kapwing е практична услуга, която ви помага да преоразмерите видеоклиповете си за социални медийни платформи. Ако имате видеоклип и размерът на този видеоклип е несъвместим с Instagram, Facebook или Twitter, можете да използвате Kapwing със спокойствие.

Kapwing ви позволява да покриете фона на вашите видеоклипове в черно или бяло. Така че видеоклиповете ви са неизрязани и качеството не е компрометирано.

GIFit (Chrome)

Когато GIF станат толкова популярни, може да искате да създадете GIF от видеоклиповете в YouTube, които гледате. GIFit ви позволява да изрежете част от видеоклиповете в YouTube и да ги споделите отново като GIF.

GIFit е разширение за Chrome. След като инсталирате разширението за Chrome, отидете в YouTube и изберете видеоклип. Ще видите бутона GIFit в лентата с инструменти. За да конвертирате определено време във формат GIF във видеото, трябва да натиснете бутон GIFit! Превърни Конвертирай, за да създадете своя GIF след задаване на началното време, крайното време и желаното качество. Можете да споделяте създадените GIF файлове незабавно.

Vdnote

vdNote ви позволява да споделяте избраните от вас видеоклипове с нотите, които сте добавили. След като добавите URL адреса на видеоклипа към човека „Въведете URL адреса на YouTube“, добавете бележката си към секцията „Въведете бележката“ и кликнете върху „Не въведете“ в края на полето Enter Enter Note. В раздела за бележки вдясно можете да изтривате, копирате или споделяте бележката си в Twitter.

vdNote ви позволява да споделяте видеоклиповете си по електронна поща. След като въведете URL адреса си в YouTube и отбележете, просто кликнете върху бутона „E-mail Your Notes“ 10 точно под двете кутии.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.