Съвети за създаване на страница за About на вашия блогblogger,sazdavane,internet

Не бива да мислите, че е твърде просто да създадете страница за вашия блог, това би било илюзия. Страниците „За“ са мястото, където хората имат най-големи затруднения след отварянето на блог. Не мога да ви кажа какво да пиша, но ще ви дам някои съвети как да пиша.

Това, което пишете, за което пишете, ще бъде важно ръководство при създаването на вашата страница за вашия блог. Преди да започнете да пишете за блога си за страницата си, трябва да прегледате:

Блогът ви е личен блог? Или това е общ блог? Първо трябва да се съсредоточите върху това. Ако имате личен блок и можете да почувствате, че сте там, като добавите нещо към себе си, трябва да създадете страница За мен, Регистрирай Се страница вместо Както За Персонален.

ПРОЧЕТИ: Какви са ограниченията на Blogger Service?

Може да използвате този блог като дневник или да го използвате, за да покажете идеите си. За разлика от технологиите, игрите, социалните медии или всичко това, пишете ли мислите си за книги, филми, поредици? Запишете колко са важни за вас, напишете как ги срещнахте. Разкажи ми за себе си. Дайте им любопитство за вас, унищожете въпросителен знак!
snimka,fd,blogger
Ако пишете за обществени блогове (блогове с повече от един автор или повече от един автор), има два вида шрифтове, които можете да въведете: За и За. Изборът на един от тези два вида зависи изцяло от вашето решение. Ако искате да популяризирате блога си, трябва да използвате страницата „За нас“ и трябва да използвате страницата „За нас“, ако искате да представите хората, които са автори на блога, и тези, които работят ден и нощ.

На страницата „За“ трябва да напишете неща, които може да са любопитни за блога. Какво могат да направят? Датата на създаване на блога, целта на създаването му, който е създаден под ръководството и може да бъде отговорите на въпросите.

На страницата „За нас“ ще бъде хубаво да им предложим възможността да се представят на блогърите. На страницата „За нас“ трябва да напишете неща, които може да са на страницата „За“. Подробностите за целта на откриването на блога, неговата история на основаване и авторите му са някои от нещата, които трябва да бъдат на нашата страница.

След като попълните страницата си, трябва да спрете и да си зададете следния въпрос: Кое излишно присъждане е на тази страница? Може да се наложи да прочетете тази информация пет или десет пъти, за да я намерите. Прочетете и намерете. Не спирайте, докато не повярвате, че страницата е перфектна.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.